Meztelenre vetkőzik és magához nyúl a nyílt utcán az ócsai szatír. Legutóbb egy játszótér mellett tűnt fel, előtte pedig egy családi ház előtt. Az esetről a rémült anyuka számolt be. 

Önkielégítő szatír tartja rettegésben Ócsát. A Pest megyei település lakosságát egy férfi riogatja, aki előszeretettel vetkőzik meztelenre a nyílt utcán és nyúl magához mindenki szeme láttára. Nemrég egy játszótér szomszédságában tűnt fel, de már magánházak előtt is ólálkodik. Egy rémült anyuka erről számolt be: néhány hónapja az ő kapujuk előtt maszturbált a férfi.

Játszótér mellett is levetkőzött a szatír - Képünk illusztráció"Forrás: Thinkstock "

A 35 éves Kálla Gerda egy éve él a településen egy családi házban, ahol négy gyermekét neveli. Néhány hónapja jelent meg a kapujuknál a szatír, miközben az anya a gyermekeit várta haza az iskolából. 

"Hétköznap délben vártam a gyermekeimet suli után haza, amikor az ablakból megláttam, hogy egy teljesen meztelen férfi állt a kapunkban, a ház felé nézett, miközben önkielégített. Azonnal kiabálni kezdtem, de nem érdekelte, csinálta tovább. Végül egy lapáttal kergettem el a házunk elől. Nagyon féltem, hogy a gyerekek bármelyik pillanatban hazaérnek, és meglátják ezt az embert. A házunk szerencsére fel van szerelve kamerával, ami az egész esetet rögzítette" - számolt be az esetről a Blikknek az anya. A lap felkereste a polgárőrség helyi vezetőjét, aki arról számolt be, sok hívást kapnak a férfi miatt, de ők nem sokat tehetnek. "Nem az első eset és valószínűleg nem is az utolsó: a környéken ismerik a „tevékenységét". Sajnos, nem nagyon lehet vele mit kezdeni! Próbáljuk visszatartani, a kollégák megkérik, hogy öltözzön fel, és átadják a rendőröknek intézkedésre, de ennél többet nem tudunk tenni. Csak a rendőrség vagy egy jogerős ítélet oldhatná meg ezt a komoly problémát" - mondta Boros Tibor. 

A rendőrségtől pedig azt tudhattuk meg, hogy korábban már folytattak nyomozást egy ócsai férfi ellen, az az ügy vádemelési javaslattal zárult. A férfiról készült videó is, melyet ide kattintva nézhetsz meg.