Sebestyén Balázs feleségével való kezdeti viszonyáról mesélt: ritka pillanat

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
házasság feleség viszony kapcsolat Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs ritkán mesél magánéletéről, ám ezúttal beavatott minket abba, hogyan ismerekedett meg feleségével, Vikivel.

Sebestyén Balázs elmesélte, hogy felesége a megismerkedésükkor nem kedvelte őt, sőt annak sem örült, hogy a rádióban együtt kellett dolgozniuk.

Sebestyén Balázs felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

"A legelső emlékem Vikiről, hogy nagyon szép csaj, nagyon hebrencs, nagyon nagyszájú, és iszonyúan berzenkedett attól, hogy együtt dolgozzunk. Amikor egymás mellé osztottak minket, tiltakozott, hogy na ő a Balázzsal nem fog működni. Valószínűleg látta, hogy itt egy nagyszájú csávó, aki azért valahogy elvan a kamera mögött, hat, amit csinál, de nyilván kibírhatatlan..." - mesélte a Nők Lapjának a sztár.

Kefir és szerelme, Mariann a Nyerő Páros című műsorban a szakítást fontolgattákhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-kefir-es-szerelme-mariann-a-nyero-paros-cimu-musorban-a-szakitast-fontolgattak.htmlA Nyerő Páros című műsorban Kefír is részt vett szerelmével, Mariannal ám a játék nem úgy hatott rájuk, ahogy gondolták: már a szakítás gondolata is szóba került köztük... TV + SztárokOrigoMagyarországra látogat András yorki herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180904-magyarorszagra-latogat-andras-yorki-herceg.htmlHamarosan Budapestre látogat András yorki herceg II. Erzsébet brit királynő harmadik gyermeke. TV + Sztárok--Külföldre költözik Adahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-kulfoldre-koltozik-ada-pinter-adrienn.htmlKiderült, miért hagyta ott a Music FM-et Ada: a műsorvezető külföldre költözik. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham vallott kapcsolatukról: reagált a válásról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-victoria-beckham-vallott-kapcsolatukrol-reagalt-a-valasrol-szolo-pletykakra.htmlLegutóbb júniusban lehetett olvasni arról, hogy Victoria és David a válás szélére kerültek. A divattervező most kivételesen reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Eldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa: nem erre számítottak a focirajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-eldolt-dzsudzsak-balazs-sorsa-nem-megy-a-videotonhoz.htmlTegnap éjfélre véglegessé vált a Videoton kerete az EL-meccsekre, de Dzsudzsák nem írt alá hozzájuk - írja a Borsonline. TV + Sztárok--Bradley Cooper Lady Gagáról: "Teljesen beleszerettem a szemeibe"http://www.life.hu/sztarok/20180903-bradley-cooper-lady-gagarol-teljesen-beleszerettem-a-szemeibe.htmlBradley Coopert a közös forgatások során teljesen elvarázsolta Lady Gaga: nem győzi dicsérni kolléganőjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.