Stohl András végre nyilatkozott magánéletéről, és új párjáról is. Kiderült, hogy két taggal is bővül hamarosan a családjuk.

Stohl András teljesen új életet kezdett, egy új társsal az oldalán, akiről eddig még nem sokszor hallhattunk. Nemrég azonban kivételt tett a színész, és egy szálloda vezérigazgatójával elbeszélgetett a magánéletéről és szerelméről is.

Stohl András új párjáról beszéltForrás: Csudai Sándor - Origo

"Ő nő is és társ is, és segít, és megemel ha kell, és visszahúz, amikor kell. Bizony, visszahúz... Ezt nehéz ám belátni, főleg, ha sokáig úgy élek, hogy az van, amit én mondok... Régebbi berendezkedésű családban nőttem fel, olyanban, ahol a férfi a féri, a nő a nő. A nő mos, takarít, főz és neveli a gyerekeket. Apa meg pénzt keres, meg eljár vadászni. Ez a párommal nem megy. Egyrészt mert azt mondja, hogy ő is jön, másrészt nem szeretne a kiszolgáló személyzetem vagy a titkárnőm lenni. Teljes mértékben egyenrangú társ, ami nekem az első és nagyon jó élmény az életemben. Tulajdonképpen ő világított rá arra is, mennyire fontos figyelnem az egészségemre" - árulta el Stohl András, aki azóta nagyon is odafigyel magára, bár az egészségtudatosságot tanulnia kell. Nem csak ez derült ki azonba a színészről, hanem az is, hogy hamarosan két taggal bővül a családja: lesz két komondora. "Régi nagy álmom" - tette hozzá a színész.