Melege lehetett Fábry Sándornak, amikor egy lesifotó készült róla, ugyanis az érdemes művész egy szál fürdőnadrágban sétál Leányfalu utcáin. 

A Hot! magazin egyik olvasója kapta lencsevégre Fábry Sándor humoristát, ahogy lakhelyén, Leányfalun sétál fürdőnadrágban. Abban a házban él, melyet nagyszülei nyaralónak használtak. Egy korábbi, a lapnak adott interjújában azt mondta, nem szereti, ha megbámulják az utcán vagy felismerik, ennek ellenére mindig kedvesen beszélget azokkal, akik megszólítják. 

A Hot! olvasója nem szólította meg, csupán lefotózta. "A családdal sétáltattuk a kutyákat a parttól egy utcányira, erre a kislányom felkiáltott: Nézd, apa! Ott az a bácsi a tévéből" - mondta a lapnak az olvasójuk.

"Szívesen kértem volna tőle egy autogramot, de nem volt nálam se toll, se papír, ráadásul ő éppen egy kislánnyal és egy hölggyel beszélgetett. Úgy láttam, talán bevásárolni volt" - mondta az olvasó, aki azt is elárulta, hogy még így, messziről is szimpatikusnak tűnt neki Fábry Sándor, aki mindössze egy fürdőnadrágot viselt. 

Fábry Sándor fürdőnadrágban sétálgat LeányfalunForrás: Facebook/Hot! magazin