Majka őszintén elmondtam indenkinek, hogy Curtis drogproblémái miatt nem folytatják tovább a közös munkát, ezzel viszont sok ellenséget szerzett a rapper. Nyilvánosan is megfenyegették a kiteregetés miatt. 

Ha valahol, hát a kábítószeresek világában nem nézik jó szemmel, ha valaki feladja a másikat. Amikor megbuksz, egyetlen íratlan törvény van: el kell vinned a balhét, és senki mást nem szabad bemártanod. Itt minden összeér mindennel, ha egyvalaki beszél a rendőröknek, egész hálózatokat kapcsolhatnak le" – mondta a Story Magazinnak egy ezekben a körökben járatos informátor.

Nyilvánosan fenyegették MajkátForrás: Insta / Majka

Az már kiderült, hogy Majka nyilatkozata után az ügyészség úgy döntött, hogy hiába érkezett hivatalos feljelentés, nem indítanak eljárást Curtis ellen, de ez nem csak az ő fejére hozhat baj. A lap szerint nyilvánosan meg is fenyegették már Majkát egy azóta törölt Facebook-posztban.Az illető állítólag arra hívta fel Majka figyelmét, hogy korábban az ilyen cselekedetekért az életével fizetett az, aki másokra hozta a rendőrséget. Curtis azonban sosem titkolta, hogy megküzdött a drogokkal: saját könyvében is vallott erről, és autóbalesete után is kiderült, hogy kábítószer volt a szervezetében.