Majkát megfenyegették, amiért kiteregette Curtis drogos ügyét

fenyegetés drog Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka őszintén elmondtam indenkinek, hogy Curtis drogproblémái miatt nem folytatják tovább a közös munkát, ezzel viszont sok ellenséget szerzett a rapper. Nyilvánosan is megfenyegették a kiteregetés miatt. 

Ha valahol, hát a kábítószeresek világában nem nézik jó szemmel, ha valaki feladja a másikat. Amikor megbuksz, egyetlen íratlan törvény van: el kell vinned a balhét, és senki mást nem szabad bemártanod. Itt minden összeér mindennel, ha egyvalaki beszél a rendőröknek, egész hálózatokat kapcsolhatnak le" – mondta a Story Magazinnak egy ezekben a körökben járatos informátor.

Nyilvánosan fenyegették Majkát Forrás: Insta / Majka

Az már kiderült, hogy Majka nyilatkozata után az ügyészség úgy döntött, hogy hiába érkezett hivatalos feljelentés, nem indítanak eljárást Curtis ellen, de ez nem csak az ő fejére hozhat baj. A lap szerint nyilvánosan meg is fenyegették már Majkát egy azóta törölt Facebook-posztban.Az illető állítólag arra hívta fel Majka figyelmét, hogy korábban az ilyen cselekedetekért az életével fizetett az, aki másokra hozta a rendőrséget. Curtis azonban sosem titkolta, hogy megküzdött a drogokkal: saját könyvében is vallott erről, és autóbalesete után is kiderült, hogy kábítószer volt a szervezetében.

Csősz Bogi megunta a kritikákat, megmutatta magát retus nélkül ishttp://www.life.hu/sztarok/20180906-csosz-bogi-megunta-a-kritikakat-megmutatta-magat-retus-nelkul-is.htmlCsősz Bogi megunta, hogy követői folyton kritizálják megszerkesztett fotói miatt, ezért most feltöltött egy olyat is, amin egyáltalán nincs retus. TV + Sztárok--Meghosszabbították Pásztor Anna zaklatójának előzetes letartóztatásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-meghosszabbitottak-pasztor-anna-zaklatojanak-elozetes-letartoztatasat.htmlKéssel a cipőjében jutott be az Anna & The Barbies koncertjére egy férfi, aki az énekesnőt, Pásztor Annát akarta megtámadni. A férfit elfogták, a bíróság és az ügyészség most úgy látja, hogy meghosszabbítják az előzetes letartóztatását. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoWeisz Fanni megmutatta azokat a papírokat, amelyek bizonyítják, nincs tartozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180906-weisz-fanni-megmutatta-azokat-a-papirokat-amelyek-bizonyitjak-nincs-tartozasa.htmlWeisz Fanni papírokkal igazolta, hogy nem adócsaló és tartozása sincs az adóhivatal felé. TV + SztárokOrigoBejelentést tettek a hatóságnál az RTL Klub új műsora, a Szenzációs négyes miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-bejelentest-tettek-a-hatosagnal-az-rtl-klub-uj-musora-a-szenzacios-negyes-miatt.htmlA Szenzációs négyes nem csak nem nyerte el a nézők tetszését, hanem egyenesen károsnak ítélte azt a Fiatal Családok Klubja: bejelentést tettek az NMHH-nál.TV + SztárokOrigoBejelentést tettek a hatóságnál az RTL Klub új műsora, a Szenzációs négyes miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-bejelentest-tettek-a-hatosagnal-az-rtl-klub-uj-musora-a-szenzacios-negyes-miatt.htmlA Szenzációs négyes nem csak nem nyerte el a nézők tetszését, hanem egyenesen károsnak ítélte azt a Fiatal Családok Klubja: bejelentést tettek az NMHH-nál.TV + SztárokOrigoMegnősült a Tankcsapda frontembere, Lukács László: fiatal lányt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-megnosult-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo-fiatal-lanyt-vett-el.htmlAugusztus elején röppent fel a hír, hogy Lukács László, a Tankcsapda frontembere megnősül. A menyasszony kilétéről azóta sem lehetett semmit tudni, most viszont meg is mutatta újdonsült feleségét a zenész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.