Pécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő házából. Pártos is reagált a vádakra. 

Még mindig nincs vége a Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között húzódó botránynak, pedig a bírói döntés értelmében a színésznő menyének és unokájának is ki kellett költöznie a házából. 

"Tudjuk bizonyítani, hogy egy fillért sem tett a házba. Azért menne bele az egyezkedésbe, mert már kiderült, hogy mennyi mindent elvesztett. Mit épített ő ott? Mit csinált? Tönkretette azt, ami volt. Mikor megvettük, rajta volt a haszonélvezeti jogunk, az enyém és a papáé. Innentől kezdve egy szót sem szólhat!" - idézi Pécsi Ildikó szavait a Sorry magazinból a Ripost. A színésznő szerint Pártos új párkapcsolata sem az, aminek látszik. 

"Arra lennék kíváncsi, mire volt jó ez a nagy szerelem-kitaláció? Ez nagyon hamar ki fog derülni" - folytatta Pécsi Ildikó.

Pécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házbaFotó: MTI/Zih Zsolt

Pártos Csilla is elmondta a véleményét az ellene felhozott vádakól: 

"Sajnos nem tudok mást mondani: ez már valóban döbbenetes. Sem a tartalom, sem a stílus nem engem minősít. Úgy gondolom, a családtagjainkra soha nem hivatkozhatunk ilyen méltatlan szövegkörnyezetben. Efféle megnyilvánulásokkal szemben racionálisan már nem is lehet fellépni. A párkapcsolatomról pedig csak annyit: bár nem veszünk közös lakást, nem házasodunk össze, és gyerekeket sem tervezünk, nagyon szeretjük egymást. Úgy érzem, ez elegendő" - fogalmazott Pártos Csilla.