Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata több mint két éve ment tönkre, de a válást valamiért nem sikerült gyorsan elintézniük. Ha hihetünk azonban a legfrissebb értesüléseknek, nyár végére ezt is lezárták: a legnagyobb titokban elváltak.

Bombaként robbant a hír két évvel ezelőtt, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement. Kata gyorsan el is költözött férjétől, és beadta a válókeresetet is, de mégsem sikerült hivatalosan is lezárni házasságukat. Erre több mint két évet kellett várni, de a Story értesülései szerint nyár végén a legnagyobb titokban kimondták a válást.

Hivatalosan is vége a házasságuknakForrás: Facebook / Hajdú Péter

Nemrég, a nyár vége felé volt a tárgyalásuk, amin hivatalosan is elválasztották őket. Tavasszal, még áprilisban zajlott egy békéltető, de ott kijelentették, hogy mindenképpen szeretnének elválni. Így minden akadály elhárult a házasság felbontása elől. Ügyvédeik hónapokon keresztül egyeztettek, és végül mindenben megállapodtak, így a nyáron már csak puszta formalitás volt a mindent lezáró tárgyalás, amelyre a legnagyobb titokban ment el Kata és Péter" – mondta a lapnak egy informátor. Ha igaz a hír, akkor még az is elképzelhető, hogy Sarka Kata valóban hozzáment párjához: ez a híresztelés akkor kapott szárnyra, amikor észrevették, hogy Rogán Cecília egy Bessenyei Kata nevű nővel regisztrált egy futóversenyre, és mivel az köztudott, hogy Cecília és Sarka Kata jóban vannak, és futni is együtt szoktak azt feltételezték, a titokzatos Bessenyei Kata csakis Sarka Kata lehet. Így már ennek is nagyobb a valószínűsége.