Curtis miatt fenyegették meg Majkát: nyilvánosan tették ezt a közösségi oldalon

Fotó: Rockstar Photographers -
fenyegetés Majka közösségi oldal nyilvános Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a SZIN-en jelentette be, hogy Curtis drogploblémái miatt nem dolgoznak tovább együtt és megszűnik a formáció. Akkor sokan a rapper mellé álltak, ám legalább ennyien Curtist védték, amiért a nyilvánosság előtt teregette ki a szennyesét az ózdi hős. Ezúttal valaki egy nyilvános posztban fenyegette meg a sztárt.

Majka nyilvánosan teregette ki a szennyest: Curtis drogozik így feloszlatta a duót. Akkor sokan egyetértettek a rapperrel, sokan azonban a problémákkal küzdő sztár mellé álltak. Mikor már csitulni látszott a történet, valaki egy nyilvános posztban fenyegette meg Majkát és hívta fel régi ügyes-bajos dolgaira a fgyelmet. A kiírást már eltávolították a közösségi oldalakról, a Story magazinban azonban megírta az esetet.

Strand fesztivál 2018, Majka Fotó: Rockstar Photographers

"Azért figyelj, Majoros, picit, Face-en nem vagy ismerősöm, mert te felejtesz, nekem meg mindegy már, de emlékszel? Na meg aztán a '90-es években mindenki táncolt? Akkor, öcsém,

ezért a vezércseledért már egy ország nyílvánítana eltűntnek."

- írta egy ismeretlen ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.