A legnagyobb titokban vette el fiatal szerelmét a Tankcsapda frontembere, és a hírek szerint igazán különleges volt a lakodalom: repülőn érkeztek. 

Lukács Laci 50 évesen vette el fiatal szerelmét, Piroskát, akiről mindössze annyit lehet tudni, hogy a médiában dolgozik. A pár a hírek szerint egy kis kápolnában mondta ki a boldogító igent, ezután egy igen különleges helyszínen folytatták a mulatozást: a hajdúszoboszlói repülőtéren volt a lakodalom. Köztudott, hogy Laci imádja az extrém sportokat, sokáig ejtőernyőzött is, ám egy komoly baleset után felhagyott a sporttal. Az esküvőjére azért mégis a levegőből érkezett meg: egy ismert magyar műrepülő-pilóta hozta kisgépen.

Lukács Laci elvette szerelmét"Fotó: Petró Adrienn/Tankcsapda.com "

"Száznál egy kicsivel több vendég volt a jeles esemény helyszínén, amit úgy rendeztek be, mint egy repülőtér várótermét, s mindenkinek számozott helye volt. A násznép számára az is kiderült, hogy Lukács felesége remek énekhanggal rendelkezik, ugyanis egy duettel leptek meg minket, ami hatalmas sikert aratott" - mondta a Blikknek egy vendég.