Pásztor Anna a Facebookon, egy videón keresztül üzent támadója édesanyjának, barátainak.

Augusztus elején robbant a hír, miszerint egy őrült rajongó végezni akart Pásztor Annával. Szerencsére a rendőrök a férfit elkapták és előzetes letartóztatásba helyezték. A 30 nap most letelt, de a bíróság és ügyészség úgy döntött, a támadó még nem szabadulhat, november 6-ig még biztosan rács mögött marad.

Az énekesnő ettől egy kicsit megkönnyebbült és nagyon bízik abban, hogy az illető ez idő alatt átgondolja a történteket és talán megváltozik.

Egy lélegzetvételi szusszanást ad még nekünk ez a döntés. Egy picit megnyugodtam. Nagyon remélem, hogy ez elegendő lesz, hogy ennek az embernek a gondolkodásmódját és élethez, és a hozzám való hozzáállását megváltoztassa. Remélem, ez egy téves döntés volt a részéről, és rá fog jönni, hogy ez egy zsákutca. Talán még neki sem késő megváltozni, és új értelmet keresni az életben" – mondta el Facebook-videójában.

Pásztor Anna egyúttal üzent támadója családtagjainak is.

Szeretném megkérni ennek az embernek a barátait, és az anyukáját, hogy karolják fel, mert figyelemre, törődésre van szüksége. Értessék meg vele, hogy teljes kapufa, amibe ő belesétált, és még nem késő kijönni!"