Mindenki Victoria Beckhamet utánozza az Instán: ezért

póz celeb Instagram Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt egy újabb trend, ami Victoria Beckham nevéhez fűződik: most minden celeb ebben a pózban fotózza magát.

Victoria Beckham gyakran mutatja meg Instagram oldalán, mennyire hajlékony. Van egy olyan póz, amelyben már többször is lefotózták: egy kanapén fekve a magasba emeli az egyik lábát. Nagyon szexi ez a fajta kitárulkozás, ugyanakkor csak keveseknek sikerült megcsinálni.

A bevállalósabb celebhölgyek úgy döntöttek, lemásolják az eredetit és bizonyítják, hogy ők is vannak annyira hajlékonyak, mint Victoria. Te meg tudod ezt csinálni?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

High kicks in Cannes X I ❤️@Evalongoria Good night Cannes X #Girlsgirl x VB

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

"Victoria, I'll call u later I just got back from the football game"

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Had to do a @victoriabeckham♥️ in this #gorgeous #gown & #glam by @mrvermaak

Amanda Holden (@noholdenback) által megosztott bejegyzés,

Így csókolja új szerelme Hódi Pamelát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-csokolja-uj-szerelme-hodi-pamelat-foto.htmlBerki Krisztián exe, Hódi Pamela szerelmes fotót posztolt. Így szereti őt új párja, Bence egy hosszú hét után. TV + Sztárok--Óriási balhé a New York-i divathéten: Cardi B rátámadt Nicki Minajrahttp://www.life.hu/sztarok/20180909-oriasi-balhe-a-new-yorki-divatheten-cardi-b-ratamadt-nicki-minajra.htmlCardi B a New York-i divathét egyik buliján nekiment vetélytársának, Nicki Minajnak. TV + Sztárok--Nánási Pál megmutatta a meztelen Ördög Nórát: csak egy törölköző van a fejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nanasi-pal-megmutatta-a-meztelen-ordog-norat-csak-egy-torolkozo-van-a-fejen.htmlÖrdög Nóra 37 éves lett, amit a férjével, Nánási Pállal egy írországi utazással ünnepeltek meg. Több fotót is megosztottak közösségi oldalukon a kirándulásról, többek között egy olyant is, amin a műsorvezető meztelen.TV + Sztárok-- Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180908--gaspar-laciek-es-veiszer-alindaek-a-nyero-paros-a-tobbseg-szerint-rtl-klub.htmlA párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. TV + SztárokOrigo Tokár Tomi majdnem feladta a játékot a Nyerő párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180908--tokar-tomi-majdnem-feladta-a-jatekot-a-nyero-parosban-teriszony.htmlAhogy írtunk róla, embert próbáló feladatot kellett végrehajtaniuk a Nyerő páros játékosainak. A függő hídon való átkelés a tériszonyos Tokár Tomit nagyon megviselte. TV + SztárokOrigoÁdám Tamás ismerősei szerint a színész véletlenül vehetett be több gyógyszerthttp://www.life.hu/sztarok/20180908-adam-tamas-a-familia-kft-egykori-szereploje-ismerosei-szerint-a-szinesz-veletlenul-vehetett-be-tobb.htmlA Família Kft. egykori sztárját, a 66 éves Ádám Tamást holtan találták otthonában a minap. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, a színész tragikus halálát gyógyszermérgezés okozta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.