16 éves korára 100 férfivel szexelt a kamaszlány

Forrás: Shutterstock -
prostitúció szex lány szülés bűncselekmény gyermek kamasz kényszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prostitúcióróra kényszerítettek egy lányt 13 éves korától kezdve: 16 éves korára már 100 ázsiai férfivel közösült, egyiküktől gyermeke is született. Úgy érzi, elvették a gyermekkorát. 

A Sheffield Crown Court tárgyalja azt az ügyet, melyben egy neve elhallgatását kérő lányt kényszerítettek prostitúcióra 1998 és 2001 között, a kezdetekkor a lány még csak 13 éves volt - írja a Metro.

A tárgyaláson szívszorító videóüzenetben magyarázta el, hogyan vették el a gyermekkorát az angliai Rothermhamben. 16 éves korára ugyanis már 100 ázsiai férfivel kellett ágyba bújnia. A megtört lány telefonszámát egymásnak adták a férfiak.

Évekig kényszerítették prostitúcióra a fiatal lányt (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Egyesekre, akik csak egyszer jöttek és használtak engem, nagyon nehéz visszaemlékeznem" - mondta a prostitúcióra kényszerített lányt.

A tárgyalásnak két fő gyanúsítottja volt, a 37 éves Tanweer Ali és a szintén 37 éves Mohammed Imran Ali Akhtar. Utóbbi egy idő után minden egyes nap meglátogatta a lányt, miután befejezte a műszakot, a lány pedig beleszeretett. 14 éves korában teherbe esett tőle, 15 évesen pedig fiút szült neki. Terhessége alatt is látogatta őt szexuális kapcsolat létesítésének céljából, ám a gyermek megszületése után nem látta többé.

Az ügynek jelenleg 8 gyanúsítottja van, ők állnak bíróság elé.

Soroksári gyilkosság: tette után összekarmolt arccal látták a hajléktalan gyanúsítottathttp://www.life.hu/news/20180910-soroksari-gyilkossag-tette-utan-osszekarmolt-arccal-lattak-a-hajlektalan-gyanusitottat.htmlEgy negyvenéves börtönben ülő férfit gyanúsítanak a 2013-as soroksári gyilkosság elkövetésével. Kiderült, hogy az illetőt szemtanúk látták még a környéken a tette után: össze volt karmolva az arca. NewsThinkstockTöbbfelé 30 fok körüli maximumokra kell számítani a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20180909-tobbfele-30-fok-koruli-maximumokra-kell-szamitani-a-jovo-heten.htmlA következő napokban is marad a napsütéses, nyáriasan meleg idő. Helyenként akár 31 fokig is emelkedhet a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.NewsAFPBorzalmas baleset történt az 51-es főúton: négyen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20180909-borzalmas-baleset-tortent-az-51es-fouton-negyen-meghaltak.htmlHárom autó ütközött az 51-es főúton Apostag közelében, a dunaegyházi lejárónál vasárnap délután - írja a Ripost. Négyen vesztették életüket.NewsOrigoElkezdődött a hatalmas csendes-óceáni szemétsziget eltakarításahttp://www.life.hu/news/20180909-elkezdodott-a-hatalmas-csendesoceani-szemetsziget-eltakaritasa.htmlSzombaton kezdődött az Ocean Cleanup projekt, melynek keretében megszabadítják a Csendes-óceánt és élővilágát a műanyaghulladék egy részétől. Az első hajó egy nagy műanyagszedővel felszerelve San Francisco közeléből indult útnak. NewsÁrokba hajtott egy busz Lébénynél, tömegszerencsétlenség okozása miatt nyomoznakhttp://www.life.hu/news/20180909-arokba-hajtott-egy-busz-lebenynel-tomegszerencsetlenseg-okozasa-miatt-nyomoznak.htmlSzombat este árokba hajtott egy busz az M1-es autópályán Lébény térségében, a 140-es kilométernél, a főváros felé vezető oldalon, a buszon mindenki megsérült. A rendőrség tömegszerencsétlenség okozása miatt indított büntetőeljárást - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t. News--Időjárás: kellemes, késő nyári idő lesz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20180909-idojaras-kellemes-keso-nyari-ido-lesz-vasarnap.htmlGyönyörű, késő nyári időjárással búcsúzik a hét: vasárnap néhol akár 27 fokig is melegedhet a levegő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.