42 év után DNS-teszttel oldhatnak meg egy rejtélyes gyilkossági ügyet Angliában

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Anglia rejtély DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 42 évvel ezelőtti rejtélyes gyilkossági ügy oldódhat meg hamarosan Nagy-Britanniában.

Carol Park 30 éves korában, 1976-ban tűnt el rejtélyesen egy angliai kisvárosból. Holttestét 21 évvel később, 1997-ben fedezték fel búvárok egészen véletlenül: nehezékkel ellátva, lekötve feküdt a Coniston Water tó mélyén.

A rendőrség ezt követően letartóztatta a férjet, akit életfogytiglanra ítéltek. A férfi 2010-ben öngyilkosságot követett el a rácsok mögött, egészen haláláig ártatlannak vallotta magát.

Egészen a mai napig nem lehetett biztosan tudni, ki is volt valójában az elkövető, most viszont megoldódhat a rejtély. A pár gyermekei, Jeremy és Rachel hisznek édesapjuk ártatlanságában, szeretnék tisztára mosni a nevét és most abban bíznak, hogy a technika fejlődésével a köteleken és édesanyjuk ruháján hamarosan megtalálják az igazi elkövető DNS-ét is – írja a The Sun.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.