A médium ikerpár szerint Diana szelleme tudja, mikor lesz gyermeke Harrynek és Meghannak

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
Médium Meghan Markle Diana hercegné szellem Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry and Linda Jamison egy különös ikerpár, akik médiumnak tartják magukat. Azt állítják, hogy Diana hercegné szellemével beszéltek, aki elárulta, mikor születhet gyermeke Harry hercegnek és Meghan hercegnének.

Már nem kell sokat várni arra, hogy Harry hercegnek és Meghan hercegnének gyermeke szülessen - állítják a médiumikrek, Terry and Linda Jamison. A pár azt mondja, hogy beszéltek Diana hercegné szellemével - írja a Daily Star.

Állításuk szerint Lady D érzi, hogy Harry és Meghan gyermekei nagyon jó kapcsolatban lesznek Vilmos és Katalin csemetéivel. Azt is mondják, hogy Diana egy üzenetet küldött rajtuk keresztül fiának. Azt szeretné, ha nem végeznék úgy, mint ő, hiszen nem volt felkészülve arra, milyen lesz az élet az udvarban, és nem volt esélye a túlélésre.

Diana hercegné már nem láthatta unokáit Forrás: AFP/Patrick Riviere

"Felkészületlen voltam a hercegnéi szerepre, bevallom. Szörnyen bizonytalan voltam. Senki sem adott nekem egy szabálykönyvet arról, hogy hogyan kezelhetem az elvárásokat fiatal menyasszonyként" - idézték a szellem szavait az ikrek.

Egy diák szerint az egyetem első hete mindig egy nagy orgiahttp://www.life.hu/news/20180910-egy-diak-szerint-az-egyetem-elso-hete-mindig-egy-nagy-orgia.htmlSokszor durva dorbézolásba torkollik az elsőévesek első hete az egyetemen. NewsOrigoEljöhet a világvége: megszületett a tízedik vörös tehénhttp://www.life.hu/news/20180910-eljohet-a-vilagvege-megszuletett-a-tizedik-voros-tehen.htmlA szakértők egyelőre még vizsgálják a vörös tehenet, de ha megfelel a kritáriumoknak, akkor eljöhet a világ vége. NewsOrigoHalálra vertek egy fiatal borászt Badacsonybanhttp://www.life.hu/news/20180910-halalra-vertek-egy-fiatal-boraszt-badacsonyban.htmlMár egy szórakozóhelyen kezdődött az a szóváltáls, melynek következtében egy fiatal borászt halálra vertek Badacsonyban a hétvégén. A településen élők azt mondják, hogy egyre gyakoribbak a verekedések és a balhék, melyeket sem a biztonságiak, sem a pedig a rendőrség nem tud megfékezni. News--4 méteres fémrúd szúrta át a kínai férfi testét, a mentés közben nyugodtan mobilozotthttp://www.life.hu/news/20180910-4-meteres-femrud-szurta-at-a-kinai-ferfi-testet-a-mentes-kozben-nyugodtan-mobilozott.htmlEgy bizarr baleset közvetkeztében egy négy méteres fémrúd szúrta át egy sofőr testét Kínában. A mentés közben folyamatosan a mobiltelefonján pötyögött, a róla készült videó felrobbantotta a netet. NewsOrigo16 éves korára 100 férfivel szexelt a kamaszlányhttp://www.life.hu/news/20180910-16-eves-korara-100-azsiai-ferfivel-toltotte-az-ejszakat-egy-lany.htmlProstitúcióróra kényszerítettek egy lányt 13 éves korától kezdve: 16 éves korára már 100 ázsiai férfivel közösült, egyiküktől gyermeke is született. Úgy érzi, elvették a gyermekkorát. NewsOrigoSoroksári gyilkosság: tette után összekarmolt arccal látták a hajléktalan gyanúsítottathttp://www.life.hu/news/20180910-soroksari-gyilkossag-tette-utan-osszekarmolt-arccal-lattak-a-hajlektalan-gyanusitottat.htmlEgy negyvenéves börtönben ülő férfit gyanúsítanak a 2013-as soroksári gyilkosság elkövetésével. Kiderült, hogy az illetőt szemtanúk látták még a környéken a tette után: össze volt karmolva az arca. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.