Terry and Linda Jamison egy különös ikerpár, akik médiumnak tartják magukat. Azt állítják, hogy Diana hercegné szellemével beszéltek, aki elárulta, mikor születhet gyermeke Harry hercegnek és Meghan hercegnének.

Már nem kell sokat várni arra, hogy Harry hercegnek és Meghan hercegnének gyermeke szülessen - állítják a médiumikrek, Terry and Linda Jamison. A pár azt mondja, hogy beszéltek Diana hercegné szellemével - írja a Daily Star

Állításuk szerint Lady D érzi, hogy Harry és Meghan gyermekei nagyon jó kapcsolatban lesznek Vilmos és Katalin csemetéivel. Azt is mondják, hogy Diana egy üzenetet küldött rajtuk keresztül fiának. Azt szeretné, ha nem végeznék úgy, mint ő, hiszen nem volt felkészülve arra, milyen lesz az élet az udvarban, és nem volt esélye a túlélésre. 

Diana hercegné már nem láthatta unokáitForrás: AFP/Patrick Riviere

"Felkészületlen voltam a hercegnéi szerepre, bevallom. Szörnyen bizonytalan voltam. Senki sem adott nekem egy szabálykönyvet arról, hogy hogyan kezelhetem az elvárásokat fiatal menyasszonyként" - idézték a szellem szavait az ikrek.