Kate Moss modell 25 év után felhagyott a bulizással, nem iszik alkoholt

Forrás: AFP/Anthony Wallace -
Kate Moss buli modell alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell, Kate Moss nemcsak szépségéről és profizmusáról híres, hanem arról is, hogy imád bulizni, ezen alkalmakkor pedig a féktelen italfogyasztást sem vetette meg. Ám úgy döntött, leteszi az italt, egy éve egy kortyot sem ivott. 

Féktelen bulik, mértéktelen italfogyasztás - mindkét dolog jellemezte a világhírű modell, Kate Moss életmódját, aki egy évvel ezelőtt úgy döntött, leteszi az italt. Ezzel pedig meglepte rajongóit, akik partikirálynőként ismerték.

A Mirror cikke szerint a profi modell testvére, a 20 éves Lottie Moss árulta el, hogy nővére 1 éve egy kortyot sem ivott. 25 év bulizás után, úgy dönött: vége.

"Kate már nem iszik, teljesen tiszta" - mondta Lottie Moss. "Megnyugodtt és nagyon boldog a párjával" - tette hozzá Lottie, aki maga is modellkedik.

Kate Moss megnyugodott, vége a buliknak Forrás: AFP/Anthony Wallace

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.