Pamela Anderson szakított 19 évvel fiatalabb kedvesével

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
párkapcsolat gyerekek Pamela Anderson szakítás Adil Rami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves Pamela Anderson szakított nála 19 évvel fiatalabb kedvesével, Adil Ramival. A színésznő nem akart sem házasságot, sem pedig azt, hogy a sportoló miatta kevesebbet találkozzon gyermekeivel. 

A Daily Star cikke szerint Pamle Anderson nem sokkal azután szakított nála 19 évvel fiatalabb szerelmével, Adil Ramival, hogy szóba került köztük a házasság.

Egy forrás azonban elárulta, mi volt a szakítás mélyebb oka. "Miután a múlt hetet Adil gyerekeivel töltötték, Pam szíve majd megszakadt, amikor rájött, a férfi nem látja annyit a gyermekeit, amennyit kellene. Ezért lelépett" - mondta a forrás.

"Eltávolítja magát az életéből azért, hogy többet lehessen a gyerekeivel. Ez egy önzetlen lépés tőle, igazi romantika" - folytatta a párhoz közel álló informátor.

Azt is elárulta, hogy a sportolónak nehézséget okozott egyensúlyba hozni az életét Pamelával, egészséges kapcsolatot kialakítani gyermekei anyjával, és elég időt tölteni a gyerekekkel.

Pamela Anderson itt még kedvesének szurkolt egyik mérkőzésén Forrás: Getty Images/2018 Jean Catuffe/Jean Catuffe

Óceánba ugrott a német popsztár, Daniel Küblböck: egyelőre nem találjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-oceanba-ugrott-a-nemet-popsztar-daniel-kublbock-egyelore-nem-talaljak.htmlVízbe ugrott egy óceánjáró hajóról a német popsztár, Daniel Küblböck. A férfit hiába keresik nagy erőkkel, egyelőre nem találják. TV + SztárokOrigoPárkapcsolatáról vallott Palvin Barbi: öt év után újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180910-parkapcsolatarol-vallott-palvin-barbi-ot-ev-utan-ujra-szerelmes.htmlMár biztos: Palvin Barbi és Dylan Sprouse egy pár. A csinos modell most a kettejük között bimbózó kapcsolatról mesélt. TV + Sztárok--Friss felvétel készült a a 90-es évek szívtiprójáról, Jason Donovanrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-friss-felvetel-keszult-a-a-90es-evek-szivtiprojarol-jason-donovanrol.htmlKylie Minogue koncertjén a minap váratlanul megjelent az énekesnő egykori párja, és duettpartnere, Jason Donovan. A férfi még ma is remekül néz ki. TV + Sztárok--Székhelyi József kislánya, Sára még mindig hazavárja édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-szekhelyi-jozsef-kislanya-sara-meg-mindig-hazavarja-edesapjat.htmlSzékhelyi József kislánya, Sára mindössze hat éves és még képtelen megérteni, hogy édesapja már nem tér haza többé. TV + Sztárok--Diana személyi edzője elárulta, a hercegnő soha nem akart elválnihttp://www.life.hu/sztarok/20180910-diana-szemelyi-edzoje-elarulta-a-hercegno-soha-nem-akart-elvalni.htmlDiana személyi edzője elárulta, a hercegnő tulajdonképpen soha nem akart elválni Károlytól. TV + Sztárok--Megházasodott Ryan Lochte, olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-meghazasodott-ryan-lochte-olimpiai-bajnok-uszo.htmlSzűk körben mondta ki a boldogító igent Ryan Lochte szerelmének, akivel már van egy közös gyermekük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.