Frabato mágiájával szerette volna elvetetni gyermekét egy terhes nő

Forrás: TV2 -
mágia terhesség Frabato
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szeretnének ártani másoknak mágia segítségével, Frabato azonban ilyesmit nem vállal. A legkirívóbb esete az volt, amikor egy terhes nő a gyermekét akarta elvetetni az ő segítségével.

Frabato a Mokkában vallott arról, mennyi csalóval is lehet találkozni a mágusok között, és arról is, nagyon sokan szeretnének a mágia segítségével ártani másnak. Őt is többször megkeresték azzal a kéréssel, rakjon rontást valakire, ám ilyesmit nem vállal. A legkirívóbb eset azonban az volt, amikor egy terhes nő akarta mágia segítségével elvetetni gyermekét.

Frabato mágiájával szerette volna elvetetni gyermekét egy terhes nő Forrás: TV2

Volt olyan is, hogy terhes volt a nő, és azt kérte, ne szülessen meg a gyereke, haljon meg. Ilyenekkel megkeresnek az emberek, de ez olyan dolog, ami a te karmádban is, ha ilyet elvállalsz, egy nagyon negatív dolgot hoz. Megpróbálod lebeszélni őket, de nem nagyon sikerül, elmegy máshova, és ott megcsinálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.