Kamilla hercegné nem akarta Katalint: csinosnak, de ostobának tartotta

Forrás: AFP/Leon Neal -
Harry Katalin hercegné csinos Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamilla a királyi család legnépszerűtlenebb tagja, és ezzel sem fogja belopni magát az emberek szívébe: mint kiderült, el akarta választani Vilmost és Katalint egymástól. 

Megdöbbentő információk kerültek napvilágra Kamilla hercegnéről, melyet Christopher Andersen írt meg a Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne című könyvében. Kiderült, hogy Vilmos és Katalin majdnem szakítottak, méghozzá Kamilla miatt. Nem tartotta ugyanis megfelelő párnak a herceg mellé a „csinos, de ostoba" Katalint, annak gyalázatos gyökerei miatt.

Katalin és Kamilla nem voltak jó viszonyban Forrás: AFP/Leon Neal

Kamilla unszimpátiája odáig fajult, hogy megpróbálta meggyőzni Károly herceget arról, segítsen neki szétválasztani a párt. A szerző azt állítja, a dolog mögött főként féltékenység állt: Kamillának nem tetszett Katalin növekvő népszerűsége, hiszen őt már örökké gyűlölni fogják Diana rajongói. Bármi is történt azonban a múltban, úgy tűnik, hogy Katalin és Kamilla mostanra elásták a csatabárdot – írtja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.