Pataky Attila felesége is hisz a földönkívüliek létezésében

feleség UFO földönkívüli Pataki Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Pataky Attila zenész hisz a földönkívüliek létezésében. Állítása szeirnt már többször megtapasztalta, hogy nem csak mese az egész. Kiderült, hogy felesége, Orsi is hisz abban, amiben a ő.

Eddig is elhitte Pataky Attila felesége férjének, hogy földönkívüliek léteznek, ám most ő maga is bizonyítékát láthatta, hogy a zenész elbeszéléseinek van alapja. Pataky ugyanis azt állítja, hogy s Hold túloldalán sárkánylények laknak, látott már ufót, és két „plejádbeli" is kávézott Miamiban - írja a Lokál.

Pataky Attila felesége is hisz a földönkívüliekben Forrás: MTI/Illyés Tibor

"A Balatonnál voltunk pár hete, egyszer csak felnéztem az égre és tudtam, hogy ott vannak. Éreztem, hogy közel vannak, azonnal szóltam Orsinak, és egy izzó fényes pont felé mutattam az égen. Látod, Csillagom, ez egy idegen objektum! Tudom, hogy földönkívüliek voltak, én meg tudom különböztetni egymástól az emberi és az idegen gépeket. Számtalan esetben hasonló repülő eszközökkel kísérleteznek a nagyhatalmak is, amit a földön kívüli fajoktól kapnak cserébe a „szolgálataikért" - mondta a lapnak Pataki Attila. Elárulta: feleségét teljesen hatalmába kerítette az élmény.

A zenész hangsúlyozta, hogy ideje lenne annak, hogy a nagyhatalmak előálljanak a valós tényekkel, mert ufók igenis léteznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.