Egy ismerős állítja, Weisz Fanni volt párját is az édesanyja üldözte el

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Hajmásy Péter Dirty Slippers Weisz Fanni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismerős elárulta, Weisz Fanni édesanyja miatt szakított korábbi párjával.

Évek óta alig beszél egymással Weisz Fanni és édesanyja. Mint köztudott, Ágnes nem nézi jó szemmel, hogy lánya férjhez ment Hajmásy Péterhez. Most egy régi ismerős szólalt meg, kiderült, hogy az édesanya már egy udvarlót elmart lánya mellől.

Fannit hét évvel ezelőtt jegyezte el a Dirty Slippers együttes frontembere, Lobó-Szalóky Lázár.

Lázár legjobb barátjaként nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy ugyanaz történik a sajtóban, mint 7 évvel ezelőtt, amikor Fanni és Lázár jegyben jártak" – magyarázta a Ripostnak Turák László.

Weisz Fanni korábbi párját is az édesanyja üldözte el? Forrás: Facebook/Weisz Fanni

A férfi elárulta, Fanniék már épp össze akartak költözni, amikor a modell édesanyja közéjük állt.

Nem akarta, hogy lánya elmenjen otthonról. Mindent bevetett... Emlékeim szerint egy Facebook-üzenetben szakítottak, annak ellenére, hogy Lázár éppen tüdőgyulladásban szenvedett otthon, de folyamatosan kereste a szerelmét. Utólag kiderült, hogy Fanni erről nem tudott, nem kapta meg a barátom üzenetét, valaki nem adta át neki... Fanni azt hitte, hogy Lázár már nem törődik vele, pedig korábban a széltől is óvták egymást... Alig néhány hét alatt tönkrement a kapcsolatuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.