Féléves gyermekét lőtte agyon a részeg édesapa, mert nem szexelt vele a feleség

Forrás: Shutterstock -
baba agyonlőtte füvezés részeg borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas esemény rázott meg egy brazil kisvárost: egy édesapa agyonlőtte féléves gyermekét, mert felesége nem akart vele szexelni.

Szörnyű történetről számolt be a The Sun: egy brazil kisvárosban részegen, füvezés után állított haza az éjszaka közepén az édesapa. Megjött a kedve a szexhez, ezért felébresztette a feleségét, Jeniffert. A nő érthető módon nem vágyott az együttlétre és visszautasította férjét.

A férfi ekkor dühbe gurult, megütötte az asszonyt és előkapta fegyverét, amit a féléves alvó kisbabájuk fejéhez tartott. Fenyegetett, ha nem fekszik le vele a nő, meghúzza a ravaszt. Jeniffer halálra rémült, de már nem tudott mit tenni, a férj agyonlőtte a gyermeket.

Az asszony sikítására minden szomszéd felébredt, akik azonnal hívták a rendőrséget. A férfit azonnal letartóztatták. Állítása szerint semmire nem emlékszik az egész szörnyűségből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.