Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté szakítása váratlanul érte a rajongókat, de mint kiderült, a színésznőt is, de már sikerült túltennie magát a szakításon, és újra rátalált a szerelem. 

Dancs Annamari színésznőt elhagyta férje, Kerényi Miklós Máté miután megszületett a közös gyermekük. A színész új szerelmet talált, Annamari pedig magára maradt, de ma már úgy érzi, ez nem történt ok nélkül. A FEM3 Caféban vallott arról, hogy azóta sokkal harmonikusabb az élete, de azért nem volt könnyű az elmúlt egy év.

Dancs Annamari mára túltette magát a szakításon"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu "

„A férjem egy négyhónapos gyerekkel hagyott magunkra, és választott mást és más utat. Ez nem volt ok nélkül. Történt, ami történt, ezen túlléptem. Az a legjobb, hogy van ez a kisfiú, aki imádnivaló és gyönyörű. A jóisten mindig úgy rendezi a dolgokat, hogy valamiért történjenek, és én most sokkal boldogabb vagyok, sokkal kiegyensúlyozottabb és sokkal harmonikusabb önmagammal és a párommal. Nem bánom, hogy így alakult, nagyon nehéz volt ezt elfogadni, nagyon nehéz hónapok után voltam, de tulajdonképpen azt mondjuk a párommal, hogy nagyon nagy mázlisták vagyunk, hogy ilyen gyorsan megtaláltuk egymást" – mondta Annamari, akihez akkor kopogtatott be a szerelem, amikor úgy gondolta, hogy nem fog jönni. Meg volt győződve arról, hogy egyedülálló anyaként és színésznőként évekig magányos marad majd, de nem így lett. Azt is elárulta, hogy a válásnak még nincsen vége. „Szerettem a férjemet, hittem a házasságunkban, nekem az egy hidegzuhany volt, hogy egy négyhónapos gyerekkel otthagyott minket. Én tényleg küzdöttem a végsőkig: párterápiára mentem, pszichológushoz mentem" – árulta el a színésznő, hozzátéve, hogy a már nem dolgozik együtt Mátéval.