Fred West sorozatgyilkos lánya, Mae mesélt a gyermekként átélt szörnyűségekről.

Fred West és felesége, Rosemary a 80-as, 90-es évek egyik legismertebb sorozatgyilkos párja volt. Ketten együtt kilenc fiatal lányt erőszakoltak meg és öltek meg szadista módon. Az áldozatokat többnyire saját kertjükben temették el. Még a férfi előző kapcsolatából született lányát is meggyilkolták és vér szerinti lányukat, Mae-t is zaklatták. A házaspár tetteire 1992-ben derült fény. A férfi az előzetesben felakasztotta magát, a nő ma is börtönbüntetését tölti.

Most lányuk, Mae hosszú idő után megtörte a csendet és tévékamerák előtt mesélt rémes gyermekkoráról.

Kiszedték a villanykörtét és sötétben bezártak a szobába. Az áldozatok lent voltak az alagsorban. Ott történtek velük a szörnyűségek. Pontosan nem tudtam, hogy mi, de éreztem, hogy valami nagyon rossz. Csak hallottam, hogy odakint járkálnak. Nagyon fiatal voltam még akkor."

A kép csak illusztrációForrás: Thinkstock

Apjára visszaemlékezve Mae annyit mondott, hogy alapvetően vicces ember volt, de kétségtelenül nagyon furcsa.

Szexuálisan zaklatott. Mikor meghallottam, hogy közeledik a szobám felé, mindig gyorsan felöltöztem, vettem fel nadrágot is, mert nagyon szeretett akkor belépni a szobába, amikor épp öltözködtem."

Mae úgy véli, jobb lett volna, ha inkább az utcán élnek árván, mint ott, abban a házban a szörnyűségeket elviselve nap mint nap.

Engem is megölhetett volna, úgy érzem. Főleg akkor, ha esetleg szemtanúja lettem volna valamelyik tettének. Nem voltam biztonságban abban a házban" - idézi a nő szavait a Metro.