Ördög Nóráról sok csodaszép képet készít férje, de nem mindegyik fotó lesz nyilvános. Egy intim fotó Nánási Pál akarata ellenére valahogy mégis kikerült. 

Nánási Pál rengeteg képet csinál feleségéről, és ezek között bizony vannak olyanok is, melyeket semmiképp nem szeretne megosztani a nagy nyilvánossággal. Ezek az intim fotók csak kettejüknek készülnek, ám egyet valahogy mégis sikerült megosztani az országgal.

Ördög Nóra egy pikáns fotóját véletlenül tette közzé Nánási PálForrás: Ördög Nóra

"Nyilván vannak a készülékemben olyan képek, amiket nem szeretnék a nagyközönség elé tárni, többek között Nóriról is. A telefonom viszont nem mindig gondolta így. Nemrégiben lőttem egy számomra nagyon tetszetős, intim képet Nóriról, amit nem szerettem volna megosztani az Instagram-követőimmel, ám valahogy mégis sikerült kikerülnie az oldalamra, aminek persze nem örültünk, gyorsan le is szedtem" - árulta el a Borsnak Nánási Pál, aki ettől az ügytől eltekintve nagyon vigyáz képei biztonságára. "Korábban voltak ilyen „munkaképek" a telefonomban, akár barátnők vagy ismerősök aktjai. Egy ideje azonban megfogadtam, hogy a biztonság kedvéért nem tartok ilyeneket a készülékemben semmilyen formában, nehogy nyilvánosságra kerüljenek. A stúdiómban a szervereimet minden módon lebiztosítottam, különleges rendszer védi a tárhelyemet" - mondta a fotós.