A MasterChef VIP-ben komolyan összezörren a sárga csapat tagja: Bay Éva, Csomor Csilla és Janicsák Veca között egy piskóta miatt alakult ki feszültség. 

A MasterChef VIP döntőjében a versenyzőket csapatokba rendezték, így kell teljesíteniük a feladatokat. A hétfői adásban a kékek és a pirosak versenyeztek egymással, a következőben pedig a sárgák és a zöldek csatáját láthatjuk. Elsőre úgy tűnhet, a két banda nem kiegyenlített esélyekkel indul majd, hiszen a sárgákat Bay Éva, Csomor Csilla és Janicsák Veca alkotja, a zöldeket pedig Pásztor Anna, Molnár Tamás és Mádai Vivien.

Bay Éva, Janicsák Veca és Csomor Csilla között egy piskóta okozott feszültségetForrás: TV2

Annak ellenére azonban, hogy a három hölgyből álló csapat nagyon komoly tudással rendelkezik, nem kerülte el őket a feszültség! Komolyan összezörrentek egy piskóta miatt. "Egy dísztortát kellett készítenünk, de már az elején nem volt egyetértés. Én rutinos vagyok piskótában, hiszen ötven éve, hetente kétszer sütök a családnak, ezért arra szavaztam. Csilla sajttortát akart csinálni. Végül Veca döntött és a piskótánál maradtunk. A baj csak az volt, hogy nem került minden hozzávaló a kamrából a pultra és egyéb, tőlem független dolgok is nehezítették a helyzetet. Ezután Veca úgy döntött, hogy színesítésképpen valami gyümölcslevet önt a tésztába, ami ugye eleve nem barátja a piskótának.Nos a dolgok összessége okozta a káoszt és a feszültséget. A piskótánk persze nem jött föl és szalonnás is lett. Csilla ekkor berágott, és én is elvesztettem az önuralmamat. Dúvadként álltam mögöttük és morogtam" - mondta a Ripostnak Bay Éva.