Egy szörnyű emléket idézett fel a tévékamerák előtt Horányi Juli énekesnő: évekkel ezelőtt kocsijával felborult az autópályán.

Horányi Juli 2013-ban szenvedett rémisztő autóbalesetet az autópályán. Kiderült, hogy ő maga vezetett, csupán egy pillanatra nem figyelt oda. Az eset részleteiről most az RTL Klub kamerái előtt beszélt.

Anyukámmal mentünk az autópályán Pécs felé egy díjátadóra. Nem értünk sajnos oda, mert menet közben felborultunk. Én vezettem, és egyébként nem voltam részeg vagy másnapos, csak figyelmetlen voltam. Babráltam a szellőzővel, mert nagyon meleg volt, nyár volt, és megpróbáltam beállítani. Egy pillanatra nem néztem az utat, és amikor felnéztem, láttam, hogy a szalagkorlát felé megyünk. Megijedtem, elrántottam a kormányt, de annyira nagyot rántottam, túl nagy mozdulatot csináltam és ettől kibillent az autó. Felborultunk, de be voltunk kötve, a biztonsági öv életet mentett, karcolás nélkül megúsztuk. Az autó totálkáros lett, de mi úgy szálltunk ki, hogy semmi bajunk nem lett."