Gyümölcsöt dörzsölt fenekéhez az üzletben egy férfi

Forrás: Shutterstock -
férfi rendőrség kamera bolt gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen dolgot vett fel egy élelmiszerüzlet biztonsági kamerája. Az egyik vásárló gyümölcsre vágyott, de nem megvette vagy megette, hanem a fenekéhez dörgölte. 

Képzeljük csak el, mennyire meglepődött az a biztonsági őr, aki unottan figyelte a virginiai szupermarket biztonsági felvételét csak úgy, mint bármely más napon, ám most valami hihetetlenül perverz dolog ugrott be a képbe.

A 27 éves Michael Dwayne Johnson ugyanis a boltban letolta a nadrágját és gyömölcsöket dörgölt fenekéhez. Ezután, mint aki jól végezte dolgát, visszatette őket - írja az USA Today. Nem tudni, hogy valami különös szexuális örömöt érzett, vagy csak jól esett popójának a hideg, szaftos gyümölcsök érintése, mindenesetre többeket megdöbbentett a látványt.

A férfit letartóztatta a manassas-i rendőrség.

Gyümölcsökkel dörzsölte magát egy férfi Forrás: Shutterstock
Soroksári gyilkosság: Krisztina élettért folytatott küzdelme miatt lehet DNS-minta a gyilkostólhttp://www.life.hu/news/20180920-soroksari-gyilkossag-krisztina-elettert-folytatott-kuzdelme-miatt-lehet-dns-minta-a-gyilkostol.htmlA soroksári gyilkosságnak öt év után lett gyanúsítottja, bár a feltételezett elkövető nem tett vallomást, enélkül is bizonyítható a gyilkosság, amennyiben egyeznek a DNS-minták. A gyilkosság helyszínén ugyanis találtak az elkövető véréből, amely Krisztina harcias küzdelmének köszönhető. News--Holttestet találtak Budapest XV. kerületébenhttp://www.life.hu/news/20180920-holttestet-talaltak-budapest-xv-keruleteben.htmlHolttestet találtak az egyik budapesti bevásárlóközpont mögött, a XV. kerületben. NewsOrigoMegszólalt a soroksári futónő özvegye: le akarja zárni ezt a tragédiáthttp://www.life.hu/news/20180920-megszolalt-a-soroksari-futono-ozvegye-le-akarja-zarni-ezt-a-tragediat.htmlNem reménykedtek már a meggyilkolt soroksári futónő családtagjai abban, hogy meglesz a gyilkos, de most végleg lezárhatják ezt a tragédiát, hiszen van gyanúsított. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMagyar lányok Facebookját törte fel a hekker: meztelen képekre utazhatotthttp://www.life.hu/news/20180920-magyar-lanyok-facebookjat-torte-fel-a-hekker-meztelen-kepekre-utazhatott.htmlÖsszesen 133 magyar lány esett áldozatul egy hekkernek, aki lehető legegyszerűbb módon szerezte meg áldozatai bejelentkezési adatait: elkérte tőlük. NewsOrigoJön a hidegfront: sok eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20180920-jon-a-hidegfront-sok-eso-varhato-elorejelzes-idojaras.htmlMár nem sokáig lesz jóidő. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA soroksári gyilkosság gyanúsítottja nem tesz vallomásthttp://www.life.hu/news/20180920-a-soroksari-gyilkossag-gyanusitottja-nem-tesz-vallomast.htmlÖt év után végre van gyanúsítottja a sorosksári gyilkosságnak, ám egyelőre hallgat a feltételezett elkövető. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.