Makranczi Zalán színház Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkája és anyai feladatai mellett arra is szakít időt Szinetár Dóra, hogy egy kis időt kettesben töltsön férjével. Most épp az István, a király premierjére látogattak el. 

Úgy tűnik, egy perc megállás sincs Szinetár Dóra életében, hiszen nemcsak színésznő, édesanya is. Nemrégiben arról számoltunk be, hogy már 16 éve viszi iskolába gyermekeit.

Most azonban egy kis időt kettesben tudtak tölteni férjével. Az Operettszínházban nézték meg az István, a király bemutatóját.

"Csodás este volt! A férjem pedig híresen szeret fotózkodni..." - írta romantikus és egyszerre vicces fotójukhoz Szinetár Dóra.

Ennyit fog keresni Dzsudzsák Balázs az egyesül arab emírségekbeli csapatnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-ennyit-fog-keresni-dzsudzsak-balazs-az-egyesul-arab-emirsegekbeli-csapatnal.htmlBár sok csapat érdeklődött Dzsudzsák Balázs iránt, a focista végül egy arab csapat ajánlatára mondott igent. Szép összeg üti a markát. TV + Sztárok--Kiss Ramóna fehérneműben mutatta meg várandós pocakját: így is nagyon szexi a műsorvezetőnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-kiss-ramona-fehernemuben-mutatta-meg-varandos-pocakjat-igy-is-nagyon-szexi-a-musorvezetono.htmlA nyáron jelentette be Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetőnője, hogy kisbabát vár szerelmétől, Lékai Máté kézilabdázótól. A szexi kismama ezúttal megmutatta, hogy pocakkal is jól mutat rajta a fehérnemű.TV + SztárokOrigoTücsi videóblogjában jelentette be. hogy kisbabát vár Sofron István jégkorongozótól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-tucsi-videoblogjaban-jelentette-be-hogy-kisbabat-var-sofron-istvan-jegkorongozotol-video.htmlTücsi, az egykori szépségkirálynő és modell videóblogjában jelentette be, hogy kisbabát vár vőlegényétől, Sofron István jégkorongozótól. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin lediplomázott, 40 kilót fogyott és elárulta, van-e párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180920-gaspar-evelin-lediplomazott-40-kilot-fogyott-es-elarulta-vane-parja.htmlKamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja. TV + SztárokOrigoKoholák Alexandra nem foglalkozik a támadásokkal, amiket 26 évvel idősebb párja miatt kaphttp://www.life.hu/sztarok/20180920-koholak-alexandra-nem-foglalkozik-a-tamadasokkal-amiket-26-evvel-idosebb-parja-miatt-kap.htmlKoholák Alexandra kimondta az igent 26 évvel idősebb párjának, akit a kommentelők még mindig nem tudtak elfogadni. A műsorvezető elárulta, hogyan reagál a támadásokra. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia még soha nem állt smink nélkül a kamera eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-liptai-claudia-meg-soha-nem-allt-smink-nelkul-a-kamera-ele.htmlA képernyőn mindig tökéletes sminkben és szép ruhákban láthatjuk a műsorvezetőket, ahogyan Liptai Claudiát is. Most elárulta, miért nem láthatták még a nézők smink nélkül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.