Ahogy megírtuk, a Nyerő páros 2018-as győztese Vasvári Vivien és férje, Fecsó lett. Vivi hosszú Facebook-posztot tett közzé pénteken este. 

"Beestünk ebbe a játékba az esküvőnk másnapján. Nem készültünk fel egymásból, úgy jöttünk, ahogy voltunk, valójában azzal sem voltunk tisztában, mi vár ránk. Három cél vezérelt bennünket: 1. Érezzük jól magunkat, 2. Adjuk magunkat, 3. Ne essünk ki az első körben. Na hát kb. ennek megfelelően csetlettünk-botlottunk, lépésről lépésre haladtunk, de imádtuk az egészet! Szerintem Fecsón láttátok ezt a legjobban!" - kezdi Vivi, a teljes bejegyzést alább olvashatjátok, amelyhez egészen rövid idő alatt többszáz komment született.  

Vivien a posztja alatt kapott hideget-meleget, de ez a játék alatt sem volt másképp. Sokan írták, hogy kellemesen csalódtak bennük, mások pedig úgy vélik, végig kétszínűek voltak. 

Akárhogy is, a luxusfeleségek Viviéről a játék alatt olyan dolgok is kiderültek, amelyeket korábban nem biztos, hogy hittünk volna: például szuperul megállja a helyét a konyhában vagy nem esik kétségbe, ha sátorban kell aludnia. Emlékezzünk csak vissza arra, amikor az első nap átadta a szobájukat Gjoniéknak.