A TV2 rengeteg műsorral készül, az újak mellett jön a jól bevált Sztárban sztár is, ahol többek között Liptai Claudia fogja értékelni a színpadi produkciókat, míg egykori férje, Gesztesi Károly a versenyzők között igyekszik majd megmutatni sokoldalúságát. 

Érdekes helyzeteket szülhet a Sztárban sztár következő évada. A versenyzők között lesz ugyanis Gesztesi Károly is, akit majd többek között volt felesége, Liptai Claudia fog véleményezni. Nem lesz könnyű dolga, hiszen akkor is vád érheti, ha túl szigorú, ám akkor is, ha túl engedékeny. 

Liptai Claudia fogja véleményezni GesztesitForrás: Instagram / Liptai Claudis

"Őszintén nagyon örülök, hogy Karcsi szerepet kapott a műsorban. Ő fantasztikus tehetség, mindig is csodáltam ezért. Kivételes hangja van, és nagyon jó színész. Tökéletesen objektív nyilván nem tudok lenni, hiszen a műsorok után otthon vár rám egy félig-Gesztesi emberke, a lányunk, Panka, aki biztosan számon kérne, ha nagyon „megcibálnám" Karcsit, de amúgy is igyekszem igazságos lenni. Az említett okokból Karcsinak egy esélye van, tökéletesen jónak kell lennie. Azt javasoltam egyébként neki, hogy ha teheti, minél többször mutassa meg magát női szerepben, mert az biztosan nagyon szórakoztató lesz, és ennek a műsornak valójában ez a lényege" - mondta a Borsnak Claudia. Gesztesi pedig elárulta, nem bánja majd, ha volt felesége őszintén kritizálja. "Claudiával viszonylag régen elváltunk, és külön éljük az életünket. Természetesen – ahogy minden válás után – mindenki megfutotta a saját körét, megjárta a saját poklát, saját mennyországát. Ismerjük őt, elég vitriolos tud lenni, de én imádom az őszintéségét, imádtam mindig is hogy – most nem mondok példát – bárkivel, államfővel, miniszterrel úgy tud beszélni, mint Lajos bácsival...és velem is. Én biztos, hogy nem fogok megsértődni az őszinte véleménye miatt" - mondta a színész.

Ők lesznek a versenyzők és a zsűri
Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly, Kállay Saunders András, Pintér Tibor és Torres Dani lép színpadra, hogy a nézők mellett lenyűgözze a Sztárban Sztár négy tagú zsűrijét: Liptai Claudiát, Majkát, Papp Szabit és Stohl Andrást.