Sztárban sztár: Liptai Claudia fogja véleményezni Gesztesi Károly produkcióját

Sztárban sztár vélemény Gesztesi Károly Liptai Claudia zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 rengeteg műsorral készül, az újak mellett jön a jól bevált Sztárban sztár is, ahol többek között Liptai Claudia fogja értékelni a színpadi produkciókat, míg egykori férje, Gesztesi Károly a versenyzők között igyekszik majd megmutatni sokoldalúságát. 

Érdekes helyzeteket szülhet a Sztárban sztár következő évada. A versenyzők között lesz ugyanis Gesztesi Károly is, akit majd többek között volt felesége, Liptai Claudia fog véleményezni. Nem lesz könnyű dolga, hiszen akkor is vád érheti, ha túl szigorú, ám akkor is, ha túl engedékeny.

Liptai Claudia fogja véleményezni Gesztesit Forrás: Instagram / Liptai Claudis

"

Az említett okokból Karcsinak egy esélye van, tökéletesen jónak kell lennie.

Borsnak

Ők lesznek a versenyzők és a zsűri

Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly, Kállay Saunders András, Pintér Tibor és Torres Dani lép színpadra, hogy a nézők mellett lenyűgözze a Sztárban Sztár négy tagú zsűrijét: Liptai Claudiát, Majkát, Papp Szabit és Stohl Andrást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.