Rubint Réka és Schobert Norbi is részt vettek A legbátrabb páros című TV2-es műsor embertpróbáló feladataiban. A fitneszlady elárulta, hogy azóta is rémálmai vannak, mégis hatalmas kaland volt a forgatás.

Rubint Réka és Schobert Norbi is bevállalták A legbátrabb páros című műsor embertpróbáló feldatait. Réka nem tagadja, hogy voltak nehéz pillanatai és a forgatás közben rájött, hogy valamin még nem tette túl magát: 

Rubint Réka, Schobert Norbi, Story Gála 2018Forrás: Origo/Polyák Attila

"Életre szóló élmény volt részt venni ebben a műsorban, és még jobban megerősítette a kapcsolatunkat. Ám szembesített a legbelsőbb félelmeinkkel is. Néhány feladat kapcsán belőlem olyan érzések törtek elő, amelyeket legutóbb Norbi hat évvel ezelőtti szívműtéténél éreztem. Attól rettegtem, mi lesz velünk, ha elveszítjük, nagyon aggódtam érte, és tartottam a legrosszabbtól. Azt hittem, már rég túl vagyok rajta, de szembesültem vele, hogy van még dolgom a lelkemmel. Miközben tudtam, hogy a feladatoknál biztosítva vagyunk, nem történhet bajunk, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni azokkal az rossz érzésekkel, amelyek előtörtek. Régóta járok légzésterápiára, ahol biztosan elővesszük ezt a témát, mert nem szabad, hogy ez feldolgozatlan maradjon - mesélte Réka a Blikknek.