Egész testét tetoválások borítják Allie Kalinak. A 24 éves lány példaképe a Lizardmannek, azaz Gyíkembernek hívott férfi. Úgy döntött, ő is felvágatja a nyelvét. Azt állítja, ez különös örömet okoz a férfiaknak az ágyban.

Konzervatív családban nőtt fel a 24 éves Allie Kali, aki mindig a család fekete bárányának érezte magát. Művészlélek, úgy gondolja, azzal fejezi ki leginkább magát, ha a testén hordja személyiségét. Mindenhol tetoválások borítják, példaképének pedig a Lizardmannek, azaz Gyíkembernek hívott férfit tartja. 

Egész estét tetoválások borítjákForrás: NORTHFOTO/Allie Kali / mediadrumworld.com/Allie Kali / Mediadrumworld.Com

Úgy döntött, ő is felvágatja nyelvét, ám erre 18 éves koráig várnia kellett. A háromnegyed órás műtét után hosszú lábadozás várt rá, amit igazi kínnak írt le, de állítja: megérte. A 24 éves nő szerint nemcsak ő, de a férfiak is örülnek ennek, hiszen így különleges élményt tud nekik adni az ágyban. 

Allie Kali egyébként 25 ezer dollárt, azaz több, mint 6 millió forintot költött testmódosításokra. Most már úgy érzi, önmaga lehet.

Gyíknyelvet csináltatott magának a 24 éves lányForrás: NORTHFOTO/Allie Kali / mediadrumworld.com/Allie Kali / Mediadrumworld.Com