Star Delguidice 25 kilós fenékimplantátumot csináltatott, most kivetetné

Forrás: Facebook/Star Delguidice -
plasztikai műtét műtét Isztambul Star Delguidice beavatkozás Birmingham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 200 plasztikai beavatkozáson esett át Star Delguidice, aki legutóbb 15 ezer fontot, azaz több, mint 4 millió forintot költött fenékplasztikára. Ám most szabadulna méretes tomporától. 

"Nem túl praktikus" - vélekedett fenekéről Star Delguidice. Az Birminghamben élő nő élete során már 200 plasztikai beavatkozáson esett át.

Nemrégiben otthonából Isztambulba utazott, hogy ott csináltassa meg hátsóját. Implantátumai 25 kilót nyomnak, így még ülni sem tud rendesen. Attól tart, hogy egyszer szétrobbannak. Szeretné kivetetni őket.

Akadályozza hatalmas feneke Forrás: Facebook/Star Delguidice

Mint mondta: fotókon jól mutat az új testrész, ám akadályozza a mindennapokban. "Akkor jöttem rá igazán, amikor az Ikeában vásároltam. Egy nőnek el kellett fordítania a férje fejét, mert annyira bámult" - idézte szavait a Mirror. Az új fenék egyébként 15 ezer fontba, azaz több, mint 4 millió forintba került.

Ha szeretnél még több képet látni a dominaként dolgozó nőről, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.