A várandós Tápai Szabináról szexi fotósorozat készült

fotózás Tápai Szabina Kucsera Gábor várandós terhes kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra édesanya lesz Kucsera Gábor felesége, Tápai Szabina. A sportolóról most szexi fotók készültek, melyen pocakját is megvillantja. 

Mindössze egy kendőt tart maga elé a várandós Tápai Szabina azon a fotón, mely nemrégiben készült róla.

A közelmúltban egy olyan fotót mutatott, melyen egy csipkés fehérneműt visel, mely pompásan kihangsúlyozza gömbölyödő pocakját. Most azonban egy ennél is merészebbet töltött fel közösségi oldalára, hiszen meztelen testét csak egy kendő takarja. A lepel alól pedig pocakja is kivillan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#shooting #pregnant #pregnantlife #vegeahetnek #sexy #mom #momlife

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Sztáranyukák, akik a kórház helyett inkább otthon szültek: Mayim Bialik és Alyson Hannigan is így döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20180928-sztaranyukak-akik-a-korhaz-helyett-inkabb-otthon-szultek.htmlProblémamentes terhesség esetén a világsztárok is szeretik az otthonszülést választani különböző okokból: kényelmesebb helyszín, melegebb környezetet, vagy épp a biztonság miatt. A hírességek, különösen a világsztárok ugyanis igyekeznek annyira titokban tartani szülésüket, amennyire csak lehet, ez pedig egy kórházban sokkal nehezebb. Habár még mindig sokkal többen vannak azok a nők, akik egészségügyi intézményben adnak életet gyermeküknek, íme, néhány sztár, akik inkább a saját otthonukat választották. TV + SztárokOrigoRózsa György 70 évesen randizni kezdetthttp://www.life.hu/sztarok/20180928-rozsa-gyorgy-70-evesen-randizni-kezdett.htmlRózsa György újra randizik, és úgy tűnik, rátalált a szerelem. A televíziós reméli, hogy egy boldog időszak kezdődik ezzel. TV + Sztárok--Arnóczky Noémi énekesnő szomorú magánéletéről vallott: elhagyta párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180928-arnoczky-noemi-szomoru-maganeleterol-vallott-elhagyta-parja.htmlA gyönyörű énekesnő sajnos nem teljesen boldog: szomorú magánéletéről vallott őszintén. TV + SztárokOrigoMasterChef VIP: Kulcsár Edina számára véget ért a versenyhttp://www.life.hu/sztarok/20180928-masterchef-vip-kulcsar-edina-szamara-veget-ert-a-verseny.htmlNem került döntőbe Kulcsár Edina, hiába dolgozott szinte végig szépen a MasterChef VIP versenyében, a legutóbbi feladatokat nem tudta úgy teljeseíteni, hogy az elég legyen. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Krisztián anyaszült meztelenül mutatta meg testét követőinek: elmondása szerint édesapjának, Zámbó Jimmynek akart ezzel üzennihttp://www.life.hu/sztarok/20180928-zambo-krisztian-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-testet-kovetoinek.htmlZámbó Krisztián meztelen fotót töltött fel magáról közösségi oldalára: elmondása szerint édesapjának, Zámbó Jimmynek akart így üzenni. A fotót már eltávolította. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György romantikával és szexi fehérneművel tesznek a kapcsolatukérthttp://www.life.hu/sztarok/20180928-balazs-klari-es-korda-gyorgy-romantikaval-es-szexi-fehernemuvel-tesznek-a-kapcsolatukert.htmlKorda György és Balázs Klári elmesélte, hogyan tartják életben évtizedek után is a tüzet: szexi fehérneművel és magassarkúval.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.