Beismerő vallomást tett a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja

Forrás: police.hu -
gyanúsított várpalotai kettős gyilkosság vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész éjjel faggatták a rendőrök azt a 40 éves berhidai férfit, aki azzal gyanúsítanak, hogy pénteken megölt egy 22 éves nőt és kisgyerekét Várpalotán. Lapértesülések szerint a férfi beismerő vallomás tett, a rendőrök előterjesztést tettek a letartóztatására.

Péntek délelőtt egy szomszéd talált rá Várpalota külterületén egy fiatal nő és kétéves gyermeke holttestére. A 22 éves Enikőnek szétverték a fejét, amit fia, a kétéves Gergő végignézett. Gyilkosa brutális kegyetlenséggel bánt el a gyerekkel, akinek elvágták a torkát. A rendőrség pénteken este elfogott egy 40 éves berhidai férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A Bors úgy tudja, a férfit órákon át faggatták a rendőrök, aki végül megtört és beismerő vallomást tett.

A napilap kereste az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahol értesülést nem kívánták kommentálni, azt azonban megerősítették, hogy a gyanúsított vallomást tett, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek arra, hogy letartóztatásba kerüljön.

Rendőrségi helyszínelés a várpalotai háznál Forrás: police.hu

Nyilvánosan maszturbált egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180929-nyilvanosan-maszturbalt-egy-ferfi-budapesten-megszolalt-a-pszichologus.htmlAz utcán álldogálva végzett önkielégítést egy fiatal férfi Budapesten. Eközben egy fiatal nőt nézett, aki éppen arra sétált az utcán. NewsOrigoÚjabb tejet hívtak vissza szennyeződés miatt, most az Auchan termékét vonták ki a forgalombólhttp://www.life.hu/news/20180929-ujabb-tejet-hivtak-vissza-szennyezodes-miatt-az-auchan-termeket-vontak-ki-a-forgalombol.htmlA minap a Spar egyik tejét kellett szennyeződés miatt visszahívni, ezúttal pedig az Auchanban kapható 1,5 százalékos UHT tejjel van gond, amit szintén szennyeződés miatt visszahív a Nébih. Az áruház azt ígéri a vásárlóinak, hogy aki visszaviszi az érintett tejet, annak kifizetik az árát. A termék természetesen lekerült a polcokról. News--Hétfőn viharos széllel újabb hidegfront érkezik, a hét közepén talajmenti fagy is lehethttp://www.life.hu/news/20180923-hetfon-viharos-szellel-ujabb-hidegfront-erkezik-a-het-kozepen-talajmenti-fagy-is-lehet.htmlHa eddig fáztál, most még jobban fogsz. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMotoros balesetben halt meg Hajdú Péter és Győzike jó barátjahttp://www.life.hu/news/20180922-motoros-balesetben-halt-meg-hajdu-peter-es-gyozike-jo-baratja-szabo-gabor-csapcse.htmlHajdú Péter megosztotta rajongóival, hogy váratlanul elvesztett egy számára fontos személyt. Értetlenül áll a történtek előtt, jóbarátja hunyt el a tegnapi budapesti motorbalesetben. Szabó Gábor - CSAPCSE -Győzikének is barátja volt. NewsFotó: Mudra László - OrigoSzeptember 27-től jobb idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20180922-szeptember-27tol-jobb-ido-varhato-de-reggel-este-huvos-lesz.htmlAz előrejelzések szerint a jövő héten sem lélegezhetünk fel: hétfőn ugyanis még egy hidegfront éri el hazánkat, ez is erős széllel és csapadékkal. NewsOrigoAz ország északi részén 20 fokkal is kevesebb lehet, mint péntekenhttp://www.life.hu/news/20180922-az-orszag-eszaki-reszen-20-fokkal-is-kevesebb-lehet-mint-penteken.htmlVan, ahol "csak" tíz, máshol húsz fokkal is kevesebb lehet, mint tegnap. A rövidnadrágos időt kis túlzással nagykabátra cserélhetjük. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.