Kökény Attilát több éve vesztegetéssel vádolják

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
Kökény Attila vesztegetés ruha vám Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila és több társa vámtiszt megvesztegetési kísérlete miatt állt bíróság elég. Az ügy már évek óta húzódik. 

A Bors információi szerint 2 éve folyik az az ügy, amelyben Kökény Attila énekest és több társát vámtiszt megvesztegetésének kísérletével vádolnak. A lap úgy tudja, hogy a zenész és társai 2 évvel ezelőtt, karácsony környékén kerültek bajba, amikor Törökországból hazatérve nagy mennyiségű márkásnak tűnő, de hamis ruhát hoztak be az országba.

Kökény Attila tagadja a vádakat Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

A Liszt Ferenc reptéren szolgálatot teljesítő vámtiszteknek feltűnt a sok táska, ezért Attilát és a csapatát kiemelték a többi utas közül és tételes vizsgálatnak vetették őket alá - írja a napilap. Úgy tudni, hogy a ruhák összértéke meghaladta a behozható mennyiséget, így vámfizetésre kötelezték őket. A vád szerint Attilláék jobbnak látták, ha a tisztnek kínálnak bizonyos összeget. Az énekest és társait feljelentették, jelenleg bíróság előtt van az ügy.

A lap megkereste Kökény Attila ügyvédjét is. "Valóban több év óta folyik egy ilyen ügy, melyben ügyfelem is vádlott. Ő azonban addig nem kíván érdemben megszólalni, amíg jogerősen le nem zárulnak a tárgyalások. Esélyeket nem szeretnék latolgatni" – mondta dr. Bölcskei Zsolt ügyvéd. "Jelen ügyben az a feladatom, hogy a felmentésért tárgyaljak, tekintettel arra, hogy a védencem tagadja a vádakat. Bizakodunk, egy minden tekintetben korrekt eljárás folyik egyébként" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.