A törvény elől a hírességek sem tudnak elbújni, tetteik pedig végigkísérik őket. Az internet ugyanis nem felejt, így lehetett bármilyen rég is az a kihágás, ami miatt rács mögé kerültek, mindig számolniuk kell vele.

Mark Wahlberg

Mark WahlbergForrás: AFP

A színész már fiatalon is kedvelte a feltűnést, csak akkor még nem tehetségével hívta fel magára a figyelmet, hanem balhéival. Nagyon fiatalon droghasználó lett, és elég sok összetűzésbe keveredett a zsarukkal, várható volt, hogy sokáig nem kerülheti el a börtönt. Hamar el is érkezett a pillanat, amikor bezárták. Miután egy nap két vietnámi férfit is megtámadott, börtönbe csukták. Két évre ítélték, ebből azonban csak 45 napot kellett leülnie. Ez is elég volt azonban ahhoz, hogy változtasson az életén.

Lil Wayne

Lil WayneForrás: AFP

A rappert is utolérte a törvény, méghozzá tiltott fegyverbirtoklásért. Lil Wayne turnébuszát kutatták át a hatóság emberei, ahol találtak egy pisztolyt, amire nem volt engedélye a zenésznek. A járműben emellett még marihuána is volt, és habár Lil tagadta, hogy bármelyik hozzá tartozna, a fegyveren megtalálták a DNS-ét. Végül 8 hónap börtönbüntetésre ítélték.


Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.Forrás: AFP

A színész egészen fiatalon került az iparba, ez persze azt is jelentette, hogy nagyon gyorsan belekóstolt a végtelen bulik világába. Gyerekként használt először drogot, és évekig függő volt, emiatt járta meg a börtönt is. 1997-ben például hat hónapot töltött rács mögött.

Lindsay Lohan  

Lindsay LohanForrás: Chance Yeh / Getty Images North America / AFP

Nem meglepő, hogy a botrányhősnő is hűvösre került. Megannyi összetűzése volt a hatóságokkal, hiszen bátran és lelkesen fogyasztotta az alkoholt és a drogokat. Egy alkalommal – legalábbis egyszer kapták el – alkohol és drog befolyásoltsága alatt vezetett is, ami miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, de mivel megszegte a szabadlábra helyezésének feltételeit, 90 napra börtönbe vonult.

Remy Ma

Remy MaForrás: AFP/2018 Getty Images/Paras Griffin

A rappernő ügye a legsúlyosabb mind közül, őt ugyanis súlyos testi sértés miatt zárták rács mögé. A Grammy-díjra jelölt zenész barátnőjét lőtte hasba, aki szerencsére túlélte a támadást. Remy azért szegezett pisztolyt ismerősére, mert szerinte a nő ellopta a pénzét, miután egy buliban rábízta a pénztárcáját. A rappert 8 év börtönbüntetésre ítélték 2008-ban.