A legbátrabb páros című műsorban Keleti Andi és férje is részt vettek, és bizony nagyon sok embert próbáló feladatot teljesítettek. Andi például felgyújtotta férjét.

Keleti Andi és férje, Zoli részt vettek a TV2 A legbátrabb páros című műsorában, Izgalmas, érdekes és veszélyes feladatok teljesítettek. Keleti Andi ugyan sok mindentől fél, a kamerák előtt összeszedte bátorságát és olyan kihívást is véghezvitt, amiről soha nem gondolta volna, hogy sikerülhet. A házaspár a Mokkában mesélt az élményeikről, amely közül a legemlékezetesebb az volt, amikor Andi felgyújtotta férjét. 

Keleti Andrea és férjeFotó: Csudai Sándor - Origo

„Felgyújtottam Zolit. Égett, lobogott, mint egy fáklya. Én úgy gondoltam, hogy felgyújtom, (...) ez kevésbé félelmetes, mint a nagy szakadékok fölött balettozni. És az történt, hogy jött egy kaszkadőr, akinek ez a specialitása, a tűz, és ő készített föl minket erre a feladatra" – mondta Keleti Andi, és elárulta, a kaszkadőr előadása után már nem tűnt olyan egyszerűnek a kihívás. „Éreztük, hogy ez azért nem egy olyan egyszerű dolog" – tette hozzá a táncos.