Tilla egy hónapig forgatta Máltán a TV2 A legbátrabb páros című műsorát, de egy jó darabig nem szeretne többet ilyen hosszú időre távol lenni családjától. Nehéz volt ez az időszak.

Kalandokkal és izgalmakkal teli, mégis nehéz időszakot zárt le Tilla. A műsorvezető egy hónapig volt Máltán, ott forgatták ugyanis a TV2 vadonatúj műsorát, A legbátrabb párost. Ugyan érdekes volt ez az élmény, de Tilla egy jó darabig nem szeretne külföldre forgatni, sok volt neki ez az idő a családja nélkül. 

Tilla alig bírta családja nélkülForrás: Instagram/Tilla

"Nagyon nehezen éltem meg ezt az időszakot. A produkció zseniális, és izgalmas pillanatokat tartogat, de a családom hiányát annyira nehezen viseltem, hogy többé huzamosabb ideig nem szeretnék külföldön dolgozni. Az életem hozzájuk van kötve, és bár a munkámat mindig fegyelmezetten csinálom, nélkülük teljesen szétesek. Három napra kijöttek hozzám, elmondhatatlanul feltöltött és segített abban, hogy befejezzem a produkciót. A nejemmel nagyon erős párost alkotunk, nincs bevált receptünk, mindig azt gondoltam, hogy a jó házasság receptje, hogy milyen hatással vagyunk egymásra. Ez csak évek alatt derült ki és ez tart össze minket a mai napig" - mondta a Borsnak a műsorvezető.