Kizuhant egy frissen műtött nő az Országos Onkológiai Intézet ablakán

Forrás: Shutterstock -
zuhanás műtét ablak öngyilkosság Országos Onkológiai Intézet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másnap hazamehetett volna a kórházból, ám éjszaka kizuhant az ablakon Sztojka Izabella édesanyja. Az eset körülményeit még vizsgálják.

Az Országos Onokológiai Intézetben várta Sztojka Izabella édesanyja vasárnap, hogy másnap hazamehessen, ám éjszaka kizuhant az ablakon. Nem élte túl.

A 66 éves nőt daganatos betegség miatt operálták - hangzott az RTL Klub Híradójában. Lányát 2 rendőr kereste meg, akik közölték vele, hogy édesanyja kiugrott a kórterem ablakán és meghalt. Sztojka Izabella szerint anyja egyedül nem tudta volna kinyitni az ablakot.

"Kihajoltam én is, megnéztem, lenéztem, hogy történhetett. Nekem is fel kellett másszak az asztalra, hogy meg tudjam csinálni. Tehát egy ekkora műtét után ő biztos nem" - mondta megtörten a nő. Édesanyja depressziós volt. A Híradó munkatársai megkeresték a rendőrséget, hogy megtudják, indítottak-e eljárást, de kérdésükre nem érkezett válasz.

Verekedés tört ki a Wizz Air Bázelből Budapestre tartó járatánhttp://www.life.hu/news/20181003-verekedes-tort-ki-a-wizz-air-bazelbol-budapestre-tarto-jaratan.htmlAgresszív utas okozott botrányt és feszültséget a Wizz Ait Bázelből Budapestre tartó járatán. A férfi előbb barátnőjét, majd a személyzetet is bántalmazta. News--Németh Lajos elmondta, mikor érkezik a talajmenti fagyhttp://www.life.hu/news/20181002-nemeth-lajos-elmondta-mikor-erkezik-a-talajmenti-fagy.htmlFürdőnadrágban és úszósapkában jelentkezett be a Mokka műsorában Németh Lajos. A 100 éves Gellért Fürdő medencéjében mondta el, hogy milyen lesz az időjárás. News--Újra a Föld felé közelít a halálfej alakú aszteroidahttp://www.life.hu/news/20181002-ujra-a-fold-fele-kozelit-a-halalfej-alaku-aszteroida.htmlNem először került a Fölt közelébe a halálfej alakú aszteroida, melyet külseje és megjelenési időpontja miatt halloween aszteroidának becéznek. NewsOrigoVV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László összeomlott a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181002-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo-osszeomlott-a-bortonben.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László már lassan egy éve előzetes letartóztatásban van, de már teljesen kikészült. News--Brooke Frecklington volt modell a világ talán legszexibb horgászahttp://www.life.hu/news/20181001-brooke-frecklington-volt-modell-a-vilag-talan-legszexibb-horgasza.htmlModellként kereste a kenyerét Brooke Frecklington, ám ma már a horgászatnak hódol. Valószínűleg ő a világ legszexibb horgásza, több 10 ezren követik Instagram-oldalát. News--Szélre, napsütésre és záporra is számíthatunk a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20181001-szelre-napsutesre-es-zaporra-is-szamithatunk-a-het-elso-feleben.htmlSzeles, változóan felhős idő lesz a hét első felében, de napsütésre és egyes helyeken esőre is fel kell készülni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.