Sikeres üzletasszony elárulta, hogyan kell felszedni a gazdag nőket

Forrás: Shutterstock -
nők üzletasszony gazdag randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan még mindig az a sztereotípia, hogy a nők keresnek maguknak gazdag férfit, pedig ez azért már fordítva is előfordul. Egy sikeres üzletasszony most tanácsokkal látta el azokat a férfiakat, akik pénzes nőkre hajtanak.

Egy sikeres üzletasszony elárulta, egyre többször találkozik olyan férfiakkal, akik gazdag nőt keresnek különböző okokból: vagy azért, mert már költöttek eleget saját bevallásuk szerint a nőkre, vagy azért, mert vonzónak tartják, hogy a hölgy is sikeres, vagy egyszerűen ők az aranyásók. A harmincas, saját bevallása szerint értelmiségi, vonzó és jól kereső nő elárulta a Szeretlek Magyarországnak, hogyan is lehet őket felszedni.

1. Először is nyilván nincs titok és kulcs senkihez, hiszen minden ember más, de azért azt hiszem, van néhány közös tulajdonságunk.

Sikeres üzletasszony elárulta, hogyan kell felszedni a gazdag nőket Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.