Debreczeni Zita megmutatta magát gyerekként: fotó

fotó Debreczeni Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita hihetetlenül cuki képet mutatott magáról a régmúltból: így nézett ki kisgyerekként. 

Debreczeni Zita betekintést engedett rajongóinak a gyermekkorába, egy igazán édes képpel. A fotós megmutatta, hogyan is nézett ki ő kisgyerekként, akkor, amikor még senki nem ismerte. Hihetetlenül aranyos felvételt osztott meg magáról, melyen egy szál bugyiban látható.

Debreczeni Zita ilyen cuki kisgyerek volt Forrás: Instagram/Debreczeni Zita
Tillát megviselte családja hiánya míg Máltán forgatta A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181002-tillat-megviselte-csaladja-hianya-mig-maltan-forgatta-a-legbatrabb-parost.htmlTilla egy hónapig forgatta Máltán a TV2 A legbátrabb páros című műsorát, de egy jó darabig nem szeretne többet ilyen hosszú időre távol lenni családjától. Nehéz volt ez az időszak. TV + SztárokOrigoTárgyalótermen kívül egyezkedhet az általa okozott baleset sérültjével Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-targyalotermen-kivul-egyezkedhet-az-altala-okozott-baleset-serultjevel-fesus-nelly-szineszno.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Ahogy megírtuk, nemrégiben lezárult a nyomozás, az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta TV + Sztárok--Elvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--Survivor: feladta a játékot az Agila törzs tagja, Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20181004-survivor-feladta-a-jatekot-eszti.htmlAz Agila törzs játékosa, Eszti nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka elmondta, hogy érzi magát az elmúlt hónapok nehézségei utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-hosszu-katinka-elmondta-hogy-erzi-magat-az-elmult-honapok-nehezsegei-utan.htmlMagyarországra érkezett a magyar úszósport történelmének nagy büszkesége, a Világkupa. Hosszú Katinka elmondta, a hetedik világkupa sorozata ez, de egyben az első, amit magyarországi állomással is bővítettek. 2012 óta Katinka 268 arany, 76 ezüst, és 55 bronz érmet gyűjtött, ami pontosan 399, így tehát a négyszázadikra készül. A rendezvényt megnyitó sajtótájékoztatón elmondta, mit gondol a világkupa állomásról, valamint elárulta azt is, hogy a korábbi hónapok megterhelő lelkiállapota ellenére hogy van most, és ez hogyan fog hatni a versenyzésre.TV + Sztárok--Pécsi Ildikó unokájának költöznie kell, jön a végrehajtóhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-pecsi-ildiko-unokajanak-koltoznie-kell-jon-a-vegrehajto.htmlMég mindig nem zárult Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye. A színésznő unokája még a házban lakik, valószínűleg a végrehajtónak kell majd kiköltöztetnie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.