Vasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. 

"Elmondhatatlanul fáj! Tudom, sokan átélték azt, amit én, de én most nagyon megtörtem. Az elmúlt hetekben az interjúkban nem válaszoltam egy babával kapcsolatos kérdésre sem, mert amikor a műsorban kiderült, hogy terhes vagyok, valójában már nem voltam az. Most azonban már tudok róla beszélni, igaz, csak fájó szívvel, sírva..." - mondta el a Storynak a Nyerő Páros győztese. 

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Rettenetesen féltem, hogy a baba nem fog megmaradni. Az orvos megnyugtatott, hogy minden rendben, a kis szíve normálisan ver. Nagyon örültünk (...). Eljött a 12. hét, amikor következnie kellett volna a genetikai szűrésnek. Ezt megelőzően egy héten keresztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden nap sírva keltem. (...) Amikor elkezdődött a vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha!" – mesélte Vivi. Az orvosok szerint a baba nem volt egészséges, ezért ment el.