Elvesztette kisbabáját Vasvári Vivien

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Nyerő páros Vasvári Vivien vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. 

"Elmondhatatlanul fáj! Tudom, sokan átélték azt, amit én, de én most nagyon megtörtem. Az elmúlt hetekben az interjúkban nem válaszoltam egy babával kapcsolatos kérdésre sem, mert amikor a műsorban kiderült, hogy terhes vagyok, valójában már nem voltam az. Most azonban már tudok róla beszélni, igaz, csak fájó szívvel, sírva..." - mondta el a Storynak a Nyerő Páros győztese.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Rettenetesen féltem, hogy a baba nem fog megmaradni. Az orvos megnyugtatott, hogy minden rendben, a kis szíve normálisan ver. Nagyon örültünk (...). Eljött a 12. hét, amikor következnie kellett volna a genetikai szűrésnek. Ezt megelőzően egy héten keresztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden nap sírva keltem. (...) Amikor elkezdődött a vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha!" – mesélte Vivi. Az orvosok szerint a baba nem volt egészséges, ezért ment el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.