Nem először kokainozta be szeretőjét Dr. Andreas David Niederbichler sebész. Most azonban túladagolta partnerét a fitymája alá szórt droggal, aki nem sokkal az aktus után meghalt.

A 42 éves Dr. Andreas David Niederbichler az interneten ismerkedett meg szeretőjével, a 38 éves fodrásszal, Yvonne-nal. 

A férfi titokban kokaint szórt a fitymája alá, mielőtt a nő orálisan kielégítette őt. Az adagot azonban elmérte, így a nő nem sokkal az aktus után belehalt a túladagolásba. A bíróságon kiderült, hogy a férfi nem először teszi ezt, számos partnerét bedrogozta a tudtuk nélkül. 

Kokaint szórt a fitymája alá az orvos, szeretője meghalt (Képünk illusztráció)Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Lino Mirgeler

A Mirror azt írja: a bíró szerint az állhat a dolog hátterében, hogy a kokain hatása alatt a nők jobban hajlottak a sebész extrém szexuális kéréseire. Több nő beszámolt arról, hogy a férfi vaginális, anális vagy orális közösülés közben drogozta be őket szintén ezzel a módszerrel, de olyan is akadt, akinek a pezsgőjébe szórta. 

Volt olyan nő, aki a légyottjuk után autóbalesetet szenvedett, de olyan is, akinek rohama lett. Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi időt kell majd börtönben töltenia az orvosnak.