Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István szerint visszakapták az igazi Katinkát

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
Iron Lady Hosszú Katinka Hosszú István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka édesapja elárulta, nem csak a rajongók, de a család is visszakapta az igazi mosolygós, viccelődős Katinkát.

A Magyarországon megrendezett úszó Világkupa versenyen Hosszú Katinka ismét remekelt: 100 méter vegyesen és 200 méter pillangón is a dobogó legfelső fokára álhatott, megszerezve ezzel 400. és 401. érmét is. Természtesen Katinka édesapja, az egykor válogatott kosárlabdázó Hosszú István is a helyszínen szurkolt lányának.

Hosszú Katinka Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

"Leírhatatlan érzés volt, ahogy a közönség élteti a lányomat. Egy szülőnek a gyermeke az első, sokkal jobban örül az ő sikerének, mint a sajátjának. Nagyon szoros volt mindkét futam, már kezdtem azt hinni, Katinka szórakozik velünk, hogy minél jobban izguljunk" - mesélte Hosszú a Borsnak, aki hozzátette, végre mindenki visszakapta az igazi Katinkát.

Visszakaptuk az igazi Katinkát. Ez nemcsak a szurkolókra igaz, hanem ránk, szülőkre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.