Egy évvel ezelőtt távozott az élők sorából Aradszky László, de úgy tűnik, a táncdalénekes halálának híre nem jutott el mindenkihez: fellépni hívták. 

Egy évvel ezelőtt örökre elbúcsúzott Aradszky László, halálának híre megrézta a családot, barátokat és rajongókat is. Úgy tűnik azonban, hogy nem jutott el mindenkihez, ugyanis a nem is olyan rég fellépni hívták egy 80 éves ikerpár születésnapjára. 

Aradszky Lászlót egy évvel a halála után hívták fellépésreForrás: MTI/Zih Zsolt

"Laci profi volt, a közösségi oldalára is mindent maga tett fel, imádta a számítógépet, az okostelefont, én viszont éppen csak tudom kezelni" - mondta az énekes özvegye, aki ezért össze is volt zavarodva egy felkérés láttán. Először azt hitte, régi üzenetet olvas. Háromszor is megnéztem a dátumot, kiderült, hogy teljesen friss meghívásról van szó! A szervező egy nyolcvanéves ikerpár „bulijára" hívta fellépni Lacit. Először szíven ütött a dolog, úgy éreztem, kegyeletsértő, aztán arra gondoltam, hogy a férjem milyen szívesen ment énekelni korábban hasonló felkérésekre is. Nemcsak a több ezer nézős koncerteket vállalta, hiszen imádott énekelni. Volt, hogy idősotthonba hívták, ahol boldogan dalolta: „Nem csak a húszéveseké a világ". Laci biztos jót nevet odafönn, hogy bebizonyította: halhatatlan!" - mondta a Blikknek Éva, aki ugyan nem érti, a szervező figyelmét, hogy kerülhette el férje halála, fiával együtt levélben tájékoztatták a szomorú tényről.