Megkapta eredményeit az 1-es villamoson tűvel megszúrt nő

Forrás: iho.hu/Kemsei Zoltán -
leletek 1-es villamos villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1-es villamoson tűvel megszúrt nő megkapta az eredményeit: kiderült, hogy megfertőződött-e. 

Az 1-es villamoson utazott a négygyermekes anyuka, amikor egy vélhetően drogos férfi combon szúrta egy tűvel. A 44 éves nő sokkos állapotban szállt le a járműről, és amint tehette, orvoshoz fordult. Nem volt nyugta azonban addig, amíg meg nem kapta az eredményeket, de már fellélegezhet. Kiderült, hogy szerencsére nem fertőződött meg semmivel.

Az 1-es villamoson megszúrt nő megnyugodhat Forrás: iho.hu/Kemsei Zoltán

a vizsgálatok eredménye negatív lett, de biztos vagyok benne, hogy ez még nem egy lefutott meccs a részemről.

Blikknek

Íme a legnépszerűbb kutyafajták Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20181008-ime-a-legnepszerubb-kutyafajtak-magyarorszagon.htmlKét magyar kutyafajta is bekerült abba a top 10-es listába, mely az ország legnépszerűbb kutyafajtáit veszi számba. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége a törzskönyvezett kutyák adatai alapján készítette el a rangsort. NewsOrigo45 év után elmondta a férfi, mi történt, amikor elvitték az UFO-khttp://www.life.hu/news/20181008-45-ev-utan-elmondta-a-ferfi-mi-tortent-amikor-elvittek-az-ufok.htmlMég 1973-ban történt az az eset, amikor 2 férfi azt állította, hogy horgászás közben elvitték őket az UFO-k egy rövid vizsgálatra. Az esteről könyvet is írtak. News--Egy férfi feje beszorult a vonat és a peron közé Argentínábanhttp://www.life.hu/news/20181008-egy-ferfi-feje-beszorult-a-vonat-es-a-peron-koze-argentinaban.htmlSzóváltásba keveredett egy férfi Argentína egyik vasútállomásán. A vita hevében megbotlott, a feje pedig beszorult a vonat és a peron közé. A bámészkodó utasok és a tűzoltók segítségére is szükség volt kiszabadításához. News--Egy orosz katonai bázisnál videózták le a kerítésen ücsörgő UFO-thttp://www.life.hu/news/20181008-egy-orosz-katonai-bazisnal-videoztak-le-a-keritesen-ucsorgo-ufot.htmlMég 2014-ben készült az a felvétel, melyen tisztán kivehető az az emberi alak, mely egy kerítésen ücsörög egy orosz katonai bázisnál. A lényről azt állítják, hogy egy földönkívüli, mely álcázó berendezést használt. News--Időjárás: újra itt a vénasszonyok nyarahttp://www.life.hu/news/20181008-idojaras-ujra-itt-a-venasszonyok-nyara.htmlKellemes, napos idő várható a héten. Úgy tűnik, visszatér a vénasszonyok nyara. News--Részeg sofőr miatt halt meg a 8 hónapos anya: a férje a temetésről posztolt fotót (18+)http://www.life.hu/news/20181008-reszeg-sofor-miatt-halt-meg-a-8-honapos-anya-a-ferje-a-temetesrol-posztolt-fotot.htmlEgy vélhetően részeg sofőr nagy sebességgel hajtott a kaliforniai édesanya autójába, aki 8 hónapos terhes volt. Az anya és a baba is életüket vesztették, de a vétkesnek csak a nő haláláért kell felelnie. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.