Arnold Schwarzeneggerrel akart közös fotót készíteni Schobert Norbi és Rubint Réka, de a színész csúnyán visszautasította őket. 

Rubint Réka egy nagy konferencián ejtett szót arról, hogyan érdemes bánni a követőkkel, ellenpéldaként pedig saját tapasztalatukat hozta fel Arnold Schwarzeneggerrel. A színész ugyanis nem volt hajlandó közös fotót készíteni velük.

Visszautasította Arnold Schwarzenegger Rubint RékáékatForrás: Facebook/Rubint Réka

"Elmentünk Norbival reggelizni. Abban a hotelben, ahol megreggeliztünk, teljesen véletlenül ott volt Arnold Schwarzenegger is, épp a menedzsmentjével tárgyalt. Azonnal megremegett a lábunk, úristen, itt a Schwarzenegger, milyen jó lenne vele egy közös fotó." - idézi a 24.hu Rékát. Természetesen odamentek a színészhez, hogy megkérdezzék, készülhet-e egy közös fotó. Arnold közölte, hogy igen, de csak később. Úgy 40-50 perc múlva bátortalanul bár, de ismét feltették Rékáék a kérdést. A művész úr fel sem nézett a laptopjából, a két mellette ülő úr mondta, hogy sorry, business" - mondta Réka, aki ezzel szemben mindig készít fotót minden rajongójával.