Nagy Feró és Vikidál Gyula jó barátok voltak, ám kapcsolatukba komoly törést hozott, hogy Vikidál jelentett zenésztársáról.

Nagy Feró tevékenysége és élete iránt bizony érdeklődtek annak idején, nagyon sokan is jelentettek arról, mikor és mit csinál a rocker. Köztük volt azonban Feró jó barátja, Vikidál Gyula is, akire azonban már nem haragszik a Beatrice frontembere.

Nagy Feró már nem haragszik Vikidál GyuláraFotó: Mudra László - Origo

"Nem haragszom Gyulára, mindenki a saját életét élte akkor. Igazából nem mondott súlyos dolgokat, engem tizenhatan figyeltek. Egy nővel nem bújhattam úgy ágyba, hogy ne tudjanak róla. Többet tudtak rólam, mint én magamról. Ha akartak tőlem valamit, beszervezték a csajomat" – mondta Nagy Feró, akit többször is bevittek a rendőrök. "Nem én döntöttem el, hogy csináltam-e valamit, hanem ők. (...) Valószínűleg Gyuszit is úgy szervezték be, hogy volt valami balhéja, és akkor azt mondták neki: „jó, akkor ebből most nem lesz ügy". Állítólag Gyuszi elég erőteljes ember, valaki szólt neki egy rosszat, Gyuszi megütötte és beesett a kirakatba. Nyolc napon túl gyógyult, és azzal is meggyanúsították, hogy lopni akart a boltból, hiszen betörte a kirakatot. Onnantól kezdve bármit ráfoghattak. Állítólag azt mondták neki, ebből nem lesz ügy, de akkor kéne cserébe egy-két dolgot mondania" – idézi a Bors rockzenészt, aki  hozzátette: őt is próbálták beszervezni, ám végül sikerült elkerülnie.