Gregor Bernadett őszintén beszélt válásáról. Mint mondja, rosszul esik neki, hogy mindenki őt hibáztatja.

Mint ismeretes, négy évnyi házasság után elválik egymástól Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila. A színésznő már négyszer volt férjnél, de állítja, soha nem gondolta volna, hogy kapcsolatai végül válással végződnek.

Minden alkalommal úgy gondoltam, hogy a kapcsolatom örökké fog tartani. Sajnos az élet ezeket az érzéseket sok esetben felülírta" – magyarázta a színésznő a hot! magazinnak, majd hozzátette, rosszul esik neki, ha negatívan véleményezik a magánéleti kudarcait. „Őszintén irigylem azt, akinek fiatal korában sikerül megtalálnia élete párját. Persze, van olyan, hogy az egyiknek sikerül, a másiknak nem, csak egy nőnek nehezebb. Ha a négy házasságomból mondjuk kettő csak élettársi kapcsolat lett volna, más megítélés alá esnék."

Gregor Bernadett negyedjére is válikForrás: Csudai Sándor - Origo

Közben a közösségi oldalon megszólalt Szarvas Attila első felesége is, aki védelmébe vette Gregor Bernadettet. Úgy véli, nem ő a hibás a házasság felbomlásáért.

Bernivel való házasságuk nem közös megegyezéssel ért véget, ahogy a miénk sem... Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amit a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán ezt a balhét, az egy hazugság lenne. Mi sem miatta váltunk el. Attila lump életmódja elviselhetetlen" - idézi a lap a felség szavait.