Gregor Bernadett őszintén vallott válásáról

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
Szarvas Attila házasság Gregor Bernadett válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett őszintén beszélt válásáról. Mint mondja, rosszul esik neki, hogy mindenki őt hibáztatja.

Mint ismeretes, négy évnyi házasság után elválik egymástól Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila. A színésznő már négyszer volt férjnél, de állítja, soha nem gondolta volna, hogy kapcsolatai végül válással végződnek.

Minden alkalommal úgy gondoltam, hogy a kapcsolatom örökké fog tartani. Sajnos az élet ezeket az érzéseket sok esetben felülírta" – magyarázta a színésznő a hot! magazinnak, majd hozzátette, rosszul esik neki, ha negatívan véleményezik a magánéleti kudarcait. „Őszintén irigylem azt, akinek fiatal korában sikerül megtalálnia élete párját. Persze, van olyan, hogy az egyiknek sikerül, a másiknak nem, csak egy nőnek nehezebb. Ha a négy házasságomból mondjuk kettő csak élettársi kapcsolat lett volna, más megítélés alá esnék."

Gregor Bernadett negyedjére is válik Forrás: Csudai Sándor - Origo

Közben a közösségi oldalon megszólalt Szarvas Attila első felesége is, aki védelmébe vette Gregor Bernadettet. Úgy véli, nem ő a hibás a házasság felbomlásáért.

Bernivel való házasságuk nem közös megegyezéssel ért véget, ahogy a miénk sem... Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amit a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán ezt a balhét, az egy hazugság lenne. Mi sem miatta váltunk el. Attila lump életmódja elviselhetetlen" - idézi a lap a felség szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.